У Лозівській райдержадміністрації представили нового голову +vd

Сергій Красноперов, ТРК Сігма

Сергія Красноперова представили активу району у понеділок, 7 квітня, — у День народження новопризначеного очільника Лозівщини.

 

Актив, та не весь

Про представлення нового голови Лозівської райдержадміністрації активу району повідомили, коли день вже був у розпалі. На 17 годину актив зібрався, але без цілої низки ключових осіб Лозівщини, зокрема, без аграріїв Володимира Семенова, Віталія Орлова, Сергія Зеленського. Не було і самого колишнього голови Богдана Реви, який залишається лобістом Лозівщини як депутат обласної ради.

З тих, хто прийшов, — його заступники, начальники підрозділів райдержадміністрації, керівники міліції, прокуратури, податкової, сільські й селищні голови, міські й районні батьківщинівці.

Завдання у складних умовах

Нового голову району Сергія Красноперова представляє заступник губернатора Юрій Георгієвський — теж новий. Говорить, що призначення відбувається у вкрай складний для держави час, коли прояви сепаратизму особливо сильні, і бажає новопризначеному керівнику впоратися із поставленими завданнями.

За словами віце-губернатора, їх чотири, першочергових: оперативно реагувати на звернення громадян, провести ревізію проблемних питань району, організувати виключно правовий виборчий процес на виборах Президента і забезпечити сталу роботу соціальної сфери.

На посаду — з оптимізмом

Сергій Красноперов повідомляє, що його представлення активу співпало з його 45-річчям. Після аплодисментів новопризначений голова розповідає, хто він є — лозівчанин, юрист за освітою, підприємець, очільник міської організації всеукраїнського об’єднання “Батьківщина”.

“Сьогоднішнім представленням вступаю на посаду. Сподіваюся з вашою підтримкою [робити все], щоби район був на належному рівні в області. Будемо працювати. Все буде добре”, — завершує своє перше звернення до активу новий голова Лозівської РДА.

Співпраця з умовами

Голова Лозівської районної ради, регіонал Ігор Нестєров бажає пану Красноперову керуватися здоровим глуздом, економічною потребою, корисністю для громади і в жодному випадку — революційною необхідністю. Він також дякує колишньому голові райдержадміністрації Богдану Реві за чималі зусилля на своїй складній і відповідальній посаді і сподівається, що новий голова буде не гіршим керівником. За умови, що Сергій Красноперов працюватиме на благо громади, а не своєї політсили, Ігор Нестєров гарантує йому підтримку депутатського корпусу.

Лозівський міський голова Сергій Степанов вітає Сергія Красноперова і обіцяє конструктивну співпрацю.

“Нам не вперше з Вами працювати — Ви депутат міської ради двох скликань. Ми з Вами один одного прекрасно знаємо. Ті стосунки, які склалися, будуть виключно розвиватися. Такий настрій в мене як в міського голови, такий настрій у депутатського корпусу, і ми готові підтримати у тих починаннях у складний час, який чекає і на нас, і на Вас”, – сказав мер Сергію Красноперову.

Не такий далекий від землі?

У районі, де органи влади переважно складаються з представників Партії регіонів, батьківщинівця Сергія Красноперова поки приймають нормально, вважає він. Обіцяє, що сам не робитиме різких політичних кроків. Свої обов’язки новий голова почне виконувати вже наступного ранку. На те, щоб увійти у курс і зробити перші кадрові рішення, говорить, йому потрібно кілька днів.

Також пан Красноперов заспокоює скептиків, які вважаються, що цей городянин не має й найменшого уявлення, як керувати сільгоспрайоном: говорить, що у 2004-2008 роках очолював аграрне підприємство “БК Агроінвест” і непогано розібрався у сільськогосподарських питаннях.

Валерія Гецко

 {youtube}W4iIIZLJuEc{/youtube}