Чистий четвер у Лозовій пройшов під синьо-жовтими прапорами +vd

Суботник під прапорами, дендропарк Дружба, ТРК Сігма

На суботник 17 квітня працівники лозівської мерії вийшли під національними прапорами, а депутати — в одязі відповідних кольорів.

 

На чистий четвер, 17 квітня, у Лозовій провели акцію “За чисте довкілля”. Вона мала відбутися раніше, у суботу, 12 квітня, але тоді завадила погода. Цього разу погода була сонячною, а настрій у чиновників та міських депутатів — патріотичним. До своєї ділянки прибирання — парку “Дружба” — співробітники мерії пройшли колоною під тридцятьма українськими прапорами.

Ідея належить міському голові Сергію Степанову. Вона прийшла до мера напередодні ввечері, після круглого столу з громадськістю, пояснив міський голова журналістам. До обіду нового дня Сергій Степанов власним коштом встиг забезпечити підлеглих прапорами.

“Будемо працювати з національними прапорами — як символ того, що ми за єдність, за процвітання України, міста, території. Це завжди надихає, це завжди і в дітей, і в нас виробляє додатково почуття патріотизму. Щоб ті, в кого є сумніви, — ми не для них це робимо, це точно. Ми робимо це для себе”, — сказав він.

Поруч з чиновниками у дендропарку листя прибирали ще кілька організацій і депутати міської ради. Народні обранці теж додали національних кольорів — в одязі: Сергій Войцехович прийшов у синьо-жовтій футболці, Олександр Неділько і Анатолій Білецький працювали один у жовтих, інший — у синіх рукавичках, Тетяна Запорожець вдягла блакитну куртку.

Настрій у депутатів був відповідний.

“Я завжди у національних кольорах. Треба показувати, що ми, все таки, — єдина держава. В нас зараз немає ніякої партійної символіки, нічого. В нас одна справа — зберегти країну”, — зазначив Сергій Войцехович.

“Сьогодні ми бачимо, що відбувається в державі. Сьогодні, мабуть, людина зі здоровим глуздом — вона тільки говорить про одне: про те, що ми живемо в одній, єдиній державі, про те, що Україна — наш спільний дім”, — сказав Олександр Неділько.

Прибирання тривало до кінця робочого дня. Як відзначила секретар міськради Тетяни Запорожець, з року в рік у депутатів під час суботника стає менше роботи: територія навколо ставку у парку “Дружба” є щораз чистішою.

Валерія Гецко

 

{youtube}KLUtkq0lyVI{/youtube}