На «Весіллі в Малинівці» уклали 9 офіційних шлюбів

Фестиваль на Чугуївщині зібрав гостей та учасників не тільки з усієї Харківщини та різних куточків України, але й з інших країн.

«Фестиваль «Весілля в Малинівці плюс» – це гарне відновлення традицій, а також модернізація проведення подібних заходів», – відзначила голова ХОДА Юлія Світлична. Вона завітала на захід під час робочої поїздки до Чугуївського району.

Керівник області підкреслила, що проведення подібних фестивалів сприяє формуванню туристичної привабливості та створенню туристичного клімату в регіоні.

«Фестиваль має прямий підтекст, – зауважила Юлія Світлична. – Сьогодні тут було укладено 9 офіційних шлюбів. Також була можливість для всіх, хто хотів випробувати свої нерви та терпіння, оформити шлюб на один день – зі свідоцтвом. І таких пар було значно більше».

За оцінками організаторів фесту, протягом дня 8 вересня його відвідало 75 тисяч людей. Для гостей у Малинівці працювали 16 локацій та 5 сцен, свої вироби представили близько 200 народних майстрів України, а виступили перед тими, хто завітав на свято, біля 200 колективів, у тому числі з Грузії, Вірменії, Греції та Білорусі.

Завершенням святкового дня стали великий концерт за участю зірок української естради – Ольги Цибульської та Олега Вінника, а також фаєр-шоу та дискотека.