Лозівькі самоврядці у професійне свято розповіли про свої дитячі мрії

У Лозовій керівники міста  відсвяткували День місцевого самоврядування. 10 грудня кращим працівникам вручили грамоти та подяки різних рівнів. У свято ми розпитали у керманичів про їхні дитячі мрії та про те, ким вони мріяли стати у юні роки.

Керуючий справами виконкому Юрій Кушнір поділився, хотів стати спортсменом і частково здійснив мрію, адже паралельно з роботою, займається спортом. Також управлінець розповів, з юних років прагнув розвиватися, щоб батьки пишалися сином. З місцевим самоврядуванням Юрій Кушнір пов’язаний вже 16 років.

Про спортивну кар’єру мріяв і перший заступник Лозівського міського голови Олександр Жидков. А ось у зовсім юному віці хотів підкорювати космос.

Найбільшою мрією дитинства Олександра Жидкова було отримати гарну вищу освіту та пройти усі життєві сходинки, як і батьки, поділився керівник.

До професійного свята самоврядців привітали концертом та подяками. Міський голова Сергій Зеленський, голова райради Володимир Лаптєв та голова Лозівської райдержадміністрації Ашот Керопов подякували присутнім за їхню працю на благо громади. Кращим працівникам вручили відзнаки різних рівнів.

Поздоровлення зі святом працівникам місцевого самоврядування від народного депутата Анатолія Гіршфельда передала його помічниця Ольга Федченко. Вона вручила подяки від обранця.

Привітали на святі також ветеранів галузі. Усіх присутніх своїми виступами розважали учасники вокального шоу «Зірковий дует».