Як залучити чоловика своєю привабливістю та відкритістю

Як дівчині спокусити чоловіка

Спокусити чоловіка – це одне з жіночого мистецтва, яке полягає в умінні бути ініціативною. Здатність привернути увагу і зацікавити чоловіка може бути надзвичайно корисною в будь-якому місці та в будь-який момент. Щоб зацікавити чоловіка, дівчина повинна уміти зрозуміти його потреби та бажання, а також використовувати підтекстом та спокусниці.

Перш за все, дівчина, яка хоче спокусити чоловіка, повинна стимулювати його увагу до себе. Чоловіки дуже чутливі до уваги, особливо коли вона приходить від протилежної статі. Тому, проявляйте інтерес до своєї внутрішньої та зовнішньої краси, намагайтеся бути завжди на місці, де можна зустріти чоловіка.

Окрім того, щоб викликати бажання чоловіка, дівчина повинна володіти певною аурою та енергетикою. Необхідно вміти грати на підтекстах, використовувати чарівність та обворожування. Це можна зробити, показуючи свою здатність до смілості та самовпевненості.

Не чиніть як чоловік

Не чиніть як чоловік

Жінки володіють неземною силою спокушати. Іноді нам здається, що все дуже просто, просто лягти в ліжко та все зрозуміло. Та насправді все набагато складніше. Справа в тому, що чоловіки не розуміють жіночого підтексту та засідають у неподільне місце в захваті. Тож, дівчата повинні усвідомлювати, що може піти не так, як вони хочуть. Вимагайте в постілі тільки те, до чого самі готові.

1. Не намагайтеся використовувати чоловіка для своїх цілей. Коли ви спокушаєте його на ініціативу, він може не оцінити цього і зрозуміти, що ви спокусниця. Чоловіки не люблять, коли їх використовують, тому будьте обачні і не зловживайте своїм впливом.

2. Не хочуть щось, ані щось. Коли в кожному моменті ви намагаєтесь щось від нього отримати, це може викликати в нього подразнення. Зосередьтеся на його потребах і бажаннях, а не лише на своїх. Будьте уважні та ласкаві.

3.Не займайтеся із ним сексом, коли ви по суті не хочете цього. Чоловіки відчувають фальш після займу в ліжку та відбуваються дефекти у відносинах. Поважайте себе та свої бажання, і не робіть нічого проти власної волі.

Запам’ятайте, що не треба копіювати погані звички чоловіків. Ви можете спокусити свого чоловіка лише якщо ви хочете цього самі.

Говоріть не з чоловіком а з його підсвідомістю

Говоріть не з чоловіком а з його підсвідомістю

Чи бажаєте ви спокусити свого чоловіка? Хочете, щоб він ні про що не думав, окрім вас? Тоді мусите навчитися говорити не відразу з його свідомістю, а з його підсвідомістю. Бо саме вона має ключ до його найглибших бажань. Ось як це зробити.

1. Використовуйте сильні емоції. Чоловіки завжди оцінюють жіночу пристрасть. Якщо ви хочете спокусити свого чоловіка, повинні знайти щось, що спонукає його відчувати сильні емоції – це може бути жаркий поцілунок на ліжку або пристрасний танок під чутливу музику. Чоловіки не відмовляться від таких моментів.

2. Використовуйте підтекст. Чоловіки не дуже хочуть розмовляти про свої бажання, але розуміють підтекст дуже добре. Ви можете намагатися спокусити свого чоловіка, за допомогою присмаку, запаху чи одягу. Використовуйте жіночий арсенал тактичного запобіжного танцю. Вам не треба говорити прямо про свої наміри, знайдіть спосіб використати жіночу силу – підтекст!

3. Будьте непередбачуваними. Чоловікові дуже потрібна ініціатива. Застосуйте сюрпризи, щоб використовувати вашу жіночу силу навіть у звичайний момент. Покажіть себе в незвичайному світлі, і ваш чоловік не зможе вам відістати!

4. Не забувайте про комунікацію. Чоловіки не можуть читати ваші думки, навіть якщо ви хочете спокусити його. Постарайтесь зрозуміти, що саме йому хочеться, і тільки потім починайте перетворювати це у діяльність – голосну або змістовну. Це допоможе вам залучити його підсвідомість і правильно спокусити свого чоловіка.

5. Пам’ятайте про індивідуальність. Всі чоловіки різні, тому ваша стратегія повинна бути гнучкою. Ви можете використовувати загальні поради, але не забувайте заглянути всередину свого чоловіка і зрозуміти, що саме йому хочеться. Коли ви знайдете це місце, ви зможете бути найкращою спокусницею у своєму житті.

Простий спосіб фліртувати по телефону

Простий спосіб фліртувати по телефону

Спокусниці увагу чоловіків завжди повинні привертати, навіть через телефон. Дівчата можуть використовувати цей момент для того, щоб надихати собі додаткову впевненість і спокушати свого чоловіка. Щоб подолати бар’єри із сідла та ліжка, необхідно самим прийняти ініціативу та підтримувати бесіду на потрібному рівні. Передбачаючи телефонну бесіду, варто заздалегідь подумати про те, що хочуть ви від цієї розмови.

Дуже важливо використовувати загадки та підтекст, коли спілкуєшся по телефону з чоловіком. Запропонуйте йому зберігати щось у таємниці, а потім розкажіть про особливий момент в вашому дні, коли вам потрібна його підтримка. Показуйте, що ви чекаєте його після довгого робочого дня. Цим способом ви граючись спокушатимете свою половинку і викликаєте у нього бажання завоювати вас знову і знову.

Занурюйте зазвичай серйозні розмови в своєрідну атмосферу флірту. Постійно намагайтеся краще пізнати свого чоловіка, своїми питаннями й обговореннями пробуйте вникнути у те, чому йому так подобаються саме ви, і чому він хоче з вами проводити більше часу. Використання образів і метафор, а також належного стилю мови і наголошеного жіночого спокуси можуть стати відмінними знаряддями в руках спокусниці.

Звичайно, необхідно пам’ятати, що флірт – це гра на словах, яка має свої межі. Не перетягуйте міру, вибирайте правильний час та місце для розмови, поважайте границі і особисті межі чоловіка. Таким чином, ви зможете зберегти інтригу і живе спілкування навіть у віддаленості.

В офісі кафе і де завгодно жести з підтекстом

Ми, дівчат, завжди маємо можливість використовувати свою жіночу спритність і привабливість для того, щоб привернути увагу чоловіків. Нам не потрібно чекати, коли вони самі виявлять ініціативу, ми можемо самі спокусити їх. Дуже чоловіки хочуть, коли ми виявляємо інтерес до них і намагаємося привернути їх увагу.

Усі ми знаємо, що коли ми чимось цікавим займаємося, то привертаємо погляди. Тому ми повинні підтримувати свій зовнішній вигляд, доглядати за собою, поводитися вишукано і жіночо. Ми можемо скористатися місцями, де чоловіків доволі багато, наприклад, офісами, кафе, торговими центрами, і показати свою спокусницю.

Щоб спокусити чоловіка, не обов’язково використовувати багато макіяжу чи відверту одяг. Досить мати витончений смак і вміти добрати вдалий наряд, в якому чоловік не зможе відвести від нас свій погляд. Ми можемо надягнути сукню, яка підкреслить нашу жіночість, або вміло підібрати костюм, який вигідно підкреслить нашу фігуру.

Також важливо вміти створити підтекст, який буде вказувати на наші інтимні наміри. Ми можемо намагатися прикривати свою інтенцію, але чоловіків здебільшого необхідно нагадувати про щось більш інтимне і приватне. Ми можете навмисно випустити вигадане щось, що приверне увагу, наприклад, розмовляючи з іншими дівчатами про приватне життя, або показуючи непрямі сигнали.