Де купити натяжні стелі на Позняках та Осокорках у Києві за ціною виробника?

Вдалий приклад відмінного поєднання ціни та якості можна сміливо назвати натяжні стелі від компанії Демі-Луне. Вони мають бездоганні естетичні та декоративні властивості, експлуатаційні характеристики. Наші французькі натяжні стелі вигідні за ціною, з якими ви можете ознайомитись за посиланням https://www.demi-lune.com.ua/ua/price.html, тому що ми є виробником та працюємо без посередників. Плівка та комплектуючі закуповуються на європейських ринках у найкращих постачальників, тому ми можемо гарантувати відмінну якість кожної стельової конструкції та термін служби стель не менше 10-15 років.

Як ми виготовляємо натяжні стелі в Києві?

Натяжні стелі у ванній кімнаті в Києві

Компанія Demi-Lune – виробниче підприємство повного циклу. Ми виготовляємо стелі із щільних синтетичних полотен, просочених спеціальним складом. Наші стелі не змінюють колір під час експлуатації, не тріскають, не провисають з часом. Завдяки якісним матеріалам та комплектуючим, особливої технології виробництва, наші стелі можуть похвалитися такими перевагами:

  • термін служби понад 12 років – саме на такий період діє офіційна гарантія, яка підтверджує якість нашої продукції;
  • висока міцність – поява розривів та тріщин повністю виключена;
  • зносостійкість;
  • пожежна безпека – ПВХ-полотна не підтримують процеси горіння;
  • безпека для здоров’я людини – наші стелі мають усі необхідні сертифікати якості та відповідності, не мають їдкого неприємного запаху після встановлення;
  • стійко витримують вплив агресивних факторів, у тому числі вплив вологи;
  • максимально прості та невибагливі у догляді – для очищення стель не потрібно купувати спеціальні засоби для очищення;
  • підходять для будь-яких опалювальних приміщень, де потрібний ремонт стельової конструкції;
  • можуть візуально розширювати простір, якщо використовується глянсова ПВХ плівка та інші дизайнерські прийоми.

Ми купуємо полотно широкими рулонами, що дозволяє оформити стелі практично без швів. Наша продукція на 100% відповідає міжнародним стандартам.

У чому відмінність наших натяжних стель від інших брендів?

Більшість компаній на ринку пропонують дешеві ПВХ-стелі сумнівної якості, які не можуть похвалитися таким привабливим виглядом та характеристиками, як натяжні стелі Демі-Луне нп Позняках. Важливою відмінністю наших стель є якість полотна та комплектуючих. Стелі від Демі-Луне на Осокорках максимально міцні та безпечні, вони чудово справляються зі своїми функціями. Наші стелі ідеально вписуються у будь-який інтер’єр. Ви можете купити однотонні, кольорові, фотостелі, замовити конструкції на кілька рівнів або систему «зоряне небо».

Наші майстри готові виконати монтаж на будь-якому етапі ремонту. Стелі можуть бути встановлені навіть у тих кімнатах, де ремонт уже закінчено. Монтаж займає небагато часу – після відходу фахівців у приміщенні не залишається багато сміття.

Чому варто купити натяжну стелю у м. Київ на Позняках та Осокорках від Демі-Луне?

Наші стелі доступні за ціною та якісні. Встановлення таких конструкцій може знадобитися клієнтам, які:

  • бажають створити привабливий інтер’єр;
  • позбутися дефектів старої стелі – тріщин, сколів, плям на стелі;
  • планують швидко виконати ремонт без зайвого сміття;
  • планують приховати під натяжною конструкцією комунікації – електропроводку, трубу, вентиляцію тощо.

Щоб замовити натяжну стелю на Позняках та Осокорках від виробника за посиланням www.demi-lune.com.ua, зателефонуйте нам прямо зараз. Ми організуємо прямі поставки ПВХ-плівки потрібного кольору та виду, виробництво, доставку та монтаж.