Вантажні акумулятори 135, 140, 145, 180, 190, 192, 200, 210, 225Ah Varta, Inci Aku, Vega, Rombat у Києві

Автомобільний акумулятор – надзвичайно важлива деталь будь-якого авто, що відповідає не лише за запуск двигуна, а також за злагоджену роботу всієї електроніки авто. Вантажні машини найчастіше використовуються з комерційною метою, тому будь-які простої, пов’язані з виходом АКБ з ладу, призводять до збитків. Тому надзвичайно важливо постійно стежити за станом акумуляторної батареї та вчасно змінювати автоакумулятор, щоб уникнути можливих проблем.

У тому випадку, якщо об’єм автомобіля становить 3,5 л, необхідно купити акумулятор для вантажного автомобіля 140 Аг, 190 Аг, 225 Аг. Саме така АКБ забезпечить злагоджену роботу пристрою з огляду на потреби самого транспортного засобу.

Український вантажний акумулятор VEGA

Компанія АКБ Старт пропонує оригінальні сертифіковані АКБ для вантажних машин різних типів. Ви можете переглянути наш онлайн-каталог вантажних акумуляторів Varta, Inci Aku, Vega, Rombat https://akbstart.com/truck-batteries та купити ємну акумуляторну батарею 135, 140, 145, 180, 190, 192 , 200, 210, 225 Аг (Ah) з доставкою по Києву та Україні.

Вантажні акумулятори 135, 140, 145, 180, 190, 192, 200, 210, 225 Аг за доступною ціною в Києві та містах України

Автоакумулятори 140 Ah, 190 Ah, 225 Ah купуються для забезпечення злагодженої роботи вантажного транспорту з потужним двигуном, який потребує надійного та потужного джерела безперебійного живлення. Ємкі АКБ 140 Аг, 190 Аг, 225 Аг від інтернет-магазину АКБ Старт мають свої особливості та відмінності:

  • високі показники потужності;
  • надійний захист від корозії;
  • відмінна стійкість до впливу вібрації;
  • високий ступінь захисту від короткого замикання.

Потужні АКБ найчастіше мають значні розміри і досить велику вагу. Тому підбирати авто акумулятор слід з урахуванням марки авто та рекомендацій автовиробника.

Більшість виробників випускають досить функціональні, надійні акумуляторні батареї з високою продуктивністю. Завдяки цьому АКБ відрізняються стабільною та безперебійною роботою навіть у складних погодних умовах. При мінусових температурах акумулятор гарантує швидкий запуск двигуна і безперебійну роботу електроніки.

Сучасні та високоякісні АКБ 140 Аг, 190 Аг, 225 Аг здатні розвивати високу потужність за короткий проміжок часу та тривалий період працювати без підзарядки.

Інтернет-магазин akbstart.com – провідний постачальник автомобільних акумуляторів для легкових та вантажних авто. Ми спеціалізуємося на продажу сертифікованих акумуляторних батарей та пропонуємо максимально вигідні ціни на продукцію.

Правила вибору АКБ для вантажного авто від брендів Varta, Inci Aku, Vega, Rombat

До вибору акумулятора для вантажного транспортного засобу необхідно підходити максимально відповідально. Від того, наскільки ефективно та злагоджено працюватиме АКБ, залежатиме працездатність авто.

При купівлі АКБ 140 Аг, 190 Аг, 225 Аг слід звернути увагу не тільки на назву фірми-виробника та ціну, а також на характеристики акумуляторної техніки:

  • ємність;
  • номінальна напруга;
  • рівень пускового струму;
  • тип клем;
  • габаритні розміри та матеріал корпусу.

Не буде зайвим перед покупкою вивчити відгуки покупців та обирати тільки ті бренди та моделі АКБ, які чудово зарекомендували себе на ринку. Заздалегідь вивчіть усі торгові марки, представлені в онлайн-каталозі нашого магазину, а потім робіть вибір.

Якщо виникли питання, ви можете поставити їх менеджерам нашої компанії. Ми організуємо швидку обробку вашого замовлення та постачання продукції в стислий термін.