Як вибрати зручну і красиву нижню білизну

 

Вірно підібрана білизна на сайті ua.gepur.com/catalog/nizhnee-bele-novoe здатна надати фігурі розкішні обриси, зробити вигляд більш спокусливим і подарувати комфорт при носінні. Коли жінка знає, що під верхнім одягом ховається елегантний бюстгальтер і красиві ажурні або зручні еластичні трусики, вона стає більш впевненою в собі. Як же вибрати ідеальний варіант?

Комфорт

1. Надзвичайно важливо, щоб нижня білизна була зшита з ніжного, приємного на дотик матеріалу. Тільки так ви зможете відчувати себе спокійно і отримувати задоволення від кожного руху.

2. Вирішивши придбати новий комплект, підберіть варіант з натуральної матерії. Такі тканини дозволяють шкірі «дихати», так як добре пропускають повітря. Якщо ж вам сподобалася модель зі штучної тканини, подивіться, чи немає на внутрішній стороні бюстгальтера обробки з натурального матеріалу. Прекрасно, якщо ви виявите вставки з м’якого бавовни або ніжного шовку.

3. Бюстгальтер і трусики повинні ідеально підходити вам за розміром. В іншому випадку ви ризикуєте відчувати дискомфорт протягом дня.

Чарівна краса

1. Молоденькі дівчата можуть дозволити собі покрасуватися перед обранцем в нижній білизні яскравого кольору: вогненно-червоного, зеленого, жовтого. На юному тілі такі відтінки завжди виглядають чудово.

2. Жінкам зрілого віку найкраще зупинити вибір на моделях стриманих шляхетних відтінків: бордових, синіх, фіолетових.

3. Чи любите ніжність і легкість? Станьте перед своїм коханим в рожевому, блакитному або бузковому. Він буде заворожений милим виглядом своєї обраниці.

Коригуюча білизна призначена не тільки для дам з пишними формами. Якщо вам належить відвідати урочистий захід, обов’язково одягніть коригуючу білизну . Це зробить ваш силует більш граціозним і ефектним.

Перш ніж придбати нові моделі трусиків і бюстгальтерів, вирішите, з яким одягом ви будете носити білизну. Це допоможе вам вибрати саме ті моделі, які не опиняться закинутими в дальній кут шафи. Любіть своє тіло і прикрашайте його розкішною нижньою білизною.

________________ На правах рекламы