Кульки з гелієм – справжнє свято, яке можна подарувати кожному

Для багатьох повітряні кульки асоціюються зі святом. Маленькі дітки завжди відносяться до кульок як до чарівного і казкового предмету. Є багато казок і мультиків, в яких герої літають на повітряних кульках. І це дійсно можна зробити в реальності. За допомогою кульок з гелієм можна підняти в повітря не тільки дитину, але і дорослого. Все залежить тільки від кількості цих казкових предметів.

Як повідомляє https://www.aeromania.com.ua/ у нас можна придбати різноманітні повітряні кульки. Тут є повітряні кульки, як для дорослих, так і для дітей. Також, будь-яке свято з яскравими повітряними кульками буде пишним і запам’ятається надовго. Будь-яке свято стане веселим з оформленням повітряними кульками. Всі гості свята будуть радісними як діти тільки тому, що кульки з гелієм завжди нагадують про щось прекрасне далеко з дитинства.

З гелієвими кульками можна добре провести час і незабутньо повеселитися дітям. Вони будуть в захваті від них. Завдяки гелію, який наповнюється в повітряні кульки можна заощадити багато особистого часу. Ви даруєте квіти на свято? Подаруйте яскравий букет з гелієвих кульок! Це буде приємна несподіванка для всіх!

Літаючі кульки – це казковий елемент оформлення весіль, дитячих свят, корпоративів та Днів народження. Завдяки гелію, яким вони наповнюються, створюється чарівний ефект легкості і невагомості декорацій. Арки та гірлянди з гелієвих кульок активно використовуються в місцях та приміщеннях, де немає можливості встановити звичайну арку та декорації.
Особливості вибору та використання кульок з гелієм
Особливих обмежень щодо встановлення в приміщенні арок чи розміщення квітів, виготовлених із кульок, немає. Однак, якщо ви плануєте влаштувати свято на відкритому повітрі, то декорації з кульок встановлювати не рекомендується. Вони підійдуть тільки для тихої, майже безвітряної погоди. Крім того, дія прямих сонячних променів також негативно впливає на повітряні кульки з гелієм.

Для використання у сонячну погоду найкраще підійдуть так звані «фольговані кульки», які мають високу стійкість до механічних ушкоджень та до дії сонячних променів. Вони можуть бути виготовлені у найрізноманітніших формах (зірка, сердечко, герої мультфільмів і т. ін.). Основною перевагою «фольгованих кульок» з гелієм є їх багаторазовість (за допомогою спеціального насоса їх можна буде надути повторно). Детальніше про цей різновид повітряних кульок читайте в іншій статті на нашому сайті.

Термін, протягом якого кулька тримається у повітрі, залежить від багатьох чинників. Наприклад, велику роль грають температура повітря, об’єм повітряної кулі та наявність додаткової обробки кульки спеціальною рідиною.

Кульки з гелієм: призначення

Повітряні кульки з гелієм використовуються для організації і оформлення різноманітних свят. За їх допомогою створюється справжня казкова атмосфера і святковий настрій як у дітей, так і в дорослих. Кульки не тільки допомагають за короткий термін організувати оформлення свята, але й виступають чудовим аксесуаром для святкових конкурсів та ігор.

Де замовити кульки з гелієм?

Студія аеродизайну пропонує свої послуги по оформленню корпоративів, весіль, ювілеїв та інших свят за допомогою повітряних кульок. Основними перевагами роботи з нами є своєчасна доставка і висока якість товарів. Креативні дизайнери нашої компанії шукають індивідуальний підхід до кожного клієнта і спільно з ним знаходять найцікавіші ідеї для оформлення.

Якщо у вас виникли питання, ви можете зв’язатися з нашими співробітниками за одним із номерів, які вказано на сайті.