Три питання про оренду авто у Львові

Пішки роздивитись всі цікаві місця Львівщини практично неможливо. Вони далеко розкидані одне від одного, тому така подорож відніме багато сил і часу. Оренда авто у Львові допоможе відчути радість руху й побачити якомога більше цікавинок, якщо ви приїхали здалеку та маєте всього кілька днів на відпочинок.

Свобода пересування, комфорт від перебування у чистому та затишному салоні, можливість самостійно управляти кліматичним режимом, відсутність інших людей, окрім ваших супутників – це й не тільки ви отримуєте разом з орендованим автомобілем. Щоб обрати тимчасового «залізного коня» для прогулянки Львовом чи його околицями, переходьте за посиланням: https://alin.ua/rent/lviv.

Компанія «Алін» підготувала для вас автомобілі різного класу. Можете поїхати у бізнес-подорож, влаштувати маленьку мандрівку всією великою родиною чи просто насолодитись атмосферою стародавнього місця наодинці з собою. Всі наявні автомобілі представлені тут: https://alin.ua/rent/lviv.

Скільки коштує оренда авто у Львові?

На сьогодні найдешевшим варіантом є оренда машини Ravon R2. Остаточна вартість послуги залежить від терміну використання транспортного засобу. Можна орендувати автомобіль на день, місяць чи будь-який проміжний період. Чим довше використовуєте машину, тим нижчою є «щоденна ставка».

Коли орендуєте автомобіль, будьте готові до внесення застави – певної суми особистої відповідальності водія на випадок дорожньої пригоди за участю позиченої машини. Сума залежить від марки та типу автомобіля. Мінімальна сума застави – 300 євро. Якщо поїздка була безпечною, водій отримує цю суму назад після поїздки Львовом.

Наскільки комфортно користуватись орендованим автомобілем?

Компанія «Алін» видає чисту машину у стандартній комплектації та з повним баком пального. Так вам комфортно досліджувати цікаві місця Львівщини без обмежень на пошуки автомийки чи заправки.

Можете їздити у місті або за його межами. Однак, виїздити з України без попередньої згоди компанії «Алін» не дозволено. Якщо є якісь особливі далекі місця, які хочете відвідати, обговоріть деталі мандрівки з менеджером компанії.

Як орендувати автомобіль?

Компанія «Алін» надає транспортні засоби досвідченим водіям старше 23 років. Звичайно, вони повинні мати водійське посвідчення, а також паспорт. Іноді можуть знадобитись додаткові документи – закордонний паспорт чи ІПН. Важливо, щоб водій мав мінімум 3 роки підтвердженого стажу за кермом.

Як орендувати автомобіль?

  • скористатись простою формою зворотного зв’язку на сайті компанії, що надає цю послугу;

  • залишити запит на електронну пошту;

  • зателефонувати менеджеру та одразу уточнити тип й марку машини.

Можна оплатити послугу оренди автомобіля готівкою чи банківською карткою безпосередньо перед отриманням транспортного засобу у користування. Якщо повертаєте його раніше, то компанія перерахує вартість послуги та поверне різницю.