Купуємо дитячі лосіни та легінси

Поява легінсів та лосін для дівчаток сталася практично відразу після появи цих штанів для дорослих. Сьогодні купити дитячі лосіни дуже просто. Вибір великий. Можна купити кольорові, пастельні, в смужку або з незвичайними візерунками.

Приблизно в кінці 80-х років минулого сторіччя на жіночих та дівочих ногах стали з’являтися штани обтягуючого фасону. Вони швидко набули популярності. Насамперед дівчаток та жінок всього світу приваблювала універсальність легінсів Легінси або лосіни можна одягти під річ практично будь-якого фасону. Їх можна надіти під сарафан, дитяче плаття, спідницю, поєднувати з шортами або теплими в’язаними сукнями. Перевага легінсів перед колготками – їх функціональність. Легінси та лосіни, на відміну від колгот, зручно одягти під відкрите взуття, що, погодьтеся, актуально в жарку погоду.

В Україні більше звикли до назви “лосіни”, ніж “легінси”. І це не можна вважати помилкою. Лосіни вперше з’явилися досить давно на чоловіках і використовувалися як елемент військової форми. Спочатку такі штани робилися зі шкіри лося та оленів, а пізніше із замші. Звідси і їх назва. А легінси – похідне від англійського leggigs (leg – нога). Що вважати первинним: слово “лосіни” або “легінси” – справа смаку.

Після успіху лосін у 90-х роках, про них практично забувають. Лосіни продовжують використовуватися людьми, що ведуть активний спосіб життя, насамперед акробатами, бігунами, велосипедистами, але в гардеробі модної дівчинки або жінки зустріти такі штани стало важче. І тільки у 2012 році лосіни знову завойовують світ. На піку моди дитячі лосіни кольорові, з яскравими візерунками і в смужку. Мабуть, легінси в смужку для дівчаток – найактуальніший тренд цього року.

Інтернет магазин дитячого одягу http://www.nestling.com.ua/ua/catalog/odezhda-dlya-devochek-2-8-let/dzhinsi-shorti-legginsi/ продає модні дитячі лосіни та легінси, що складаються на 95% бавовни і на 5% з лайри. Українські батьки можуть купити лосіни та легінси для дівчаток в смужку, однотонні, з принтом, короткі лосіни капрі з аплікацією. Різноманітна колірна гама смугастих лосін і яскравих легінсів прекрасно доповнить гардероб будь-якої дівчинки. Будьте в тренді і придбайте модну і зручну деталь дитячого гардеробу, що неодмінно сподобається вашій донечці..

Безумовно, що легінси підходять дітям насамперед зі спортивними формами і красивими ногами. Вузький обтягуючий дитячий одяг відкриває всі недоліки. Для дівчаток краще купити легінси або лосіни з еластичного матеріалу, які гарно сідають по фігурі завдяки волокнам спандекса або лайкри, що стійкі до зношування і добре розтягуються.

__________________

На правах рекламы