Український тренд на кожен день

Національний одяг, зокрема, розшиті сорочки для жінок та чоловіків, жіночі вишиті плаття, здавна були невід’ємним символом української культури, відображення звичаїв українського народу. В залежності від того, яка вишивка, можна було дізнатися про походження і стан власника або власниці. І сьогодні купити вишите плаття можна в інтернет-магазині «Вже-Вже», адже попит на сукні з вишивкою хрестом або бісером, збільшився в останні роки.

Вибір величезний, у каталозі магазину на сайті https://vzhe-vzhe.com/jinkam/sukni/ можна вибрати сукню для будь-якої події. Взагалі, мода на стиль українського одягу вийшла за межі країни, вишиті в українському стилі сукні регулярно з’являються на подіумах від європейських та американських дизайнерів.

Сукні на всі випадки життя

Ще кілька років потому, вишивка відігравала важливу роль виключно у святковому одязі, але все частіше вишиті сукні з’являються на вулицях міст і без будь-якого випадку. Натуральні тканини, з яких пошито одяг, приємні до тіла, дозволяють відчувати себе комфортно і впевнено. На вечірку чи тематичну фотосесію, випускний бал чи весілля, на романтичну зустріч, і навіть до суворого офісу, на ділову співбесіду – сукня з вишивкою буде доречною і для душі, і як інструмент самовираження.

Вишивка отримує все більш сучасний зовнішній вигляд, але традиційні візерунки залишаються особливим елементом українського одягу. Вони передають і традиційні шифрування, ознаки, адже вишивка завжди була оберегом власника. Наприклад, вишиті плаття з маками залишаються популярними у дівчат і жінок будь-якого віку, тому що від давнини мак – є символом жіночої краси і любові. У каталозі можна знайти моделі, створені дизайнерами, як традиційні, так і сучасні:

  • довгі сукні;

  • туніки;

  • короткі плаття;

  • з короткими і довгими рукавами;

  • вільного крою, з поясом, кишенями, в стилі оверсайз.

Всі моделі розрізняються фасоном, довжиною, матеріалами, орнаментами та кольором. Вишивка може бути хрестиком чи гладдю. Частіше це машинна обробка, але є і ручні екземпляри. Деякі сукні прикрашає мереживо.

Де придбати вишиті сукні

Для виготовлення вишиваних виробів використовується льон, бавовна в чистому вигляді або в поєднанні з еластаном, віскозою та іншими матеріалами. Орнамент наносять на рукава, подол, центральну частину сукні. Кількість візерунків у одному одягу залежить від його призначення: на звичайні моделі візерунків наносять небагато, для урочистостей – відповідні багаті орнаменти. В більшості це геометричні форми, квіти у червоних, чорних та синіх відтінках. Майстрині, що працюють у «Вже-Вже» застосовують особливості мотивів вишиванок різних регіонів України.

Щоб підібрати сукню собі або у подарунок, достатньо зазернути на сайт https://vzhe-vzhe.com/jinkam/sukni/, вибрати потрібну категорію і скористатися фільтром, і ось, вишукане, якісне плаття уже у вашому кошику. Замовляйте оперативну доставку та виберіть зручний спосіб оплати. Якщо виникли питання стосовно моделі або розміру, наші консультанти завжди прийдуть на допомогу.