Рецепт приготування макаронів по-флотськи з тушонкою

Макарони по-флотськи з тушонкою рецепти приготування

Макарони – це один з улюблених видів кулінарних виробів, який можна приготувати на різний смак і з різними інгредієнтами. Одним з найпопулярніших способів приготування макаронів є “по-флотськи”. Це ситна і смачна страва, яка відмінно поєднує в собі макаронні вироби та мясо.

Для приготування макаронів по-флотськи з тушонкою потрібно мати наступні інгредієнти: макарони певного сорту, тушонку, цибулю, моркву, сіль та приправи на смак. Спочатку необхідно довести до кипіння воду і варити макаронні вироби, додавши трохи солі. Після готовності краще злити воду, щоб не розлучити макарони з тушонкою.

Додайте трохи олії та масла, щоб макарони не прилипали до каструлі. Тим часом на розігрітій сковороді необхідно підсмажити цибулю та моркву до золотистого кольору. Потім додайте ковбасу або шинку – можна використовувати якусь іншу тушонку. Перемішуйте складові, доки м’ясо не підрум’яниться.

Тепер необхідно відкрити банку з тушонкою і викинути зайвий вміст. Після цього додайте тушонку до сковороди з м’ясом і овочами. Перемішуйте все доки все поки складові не поєднаються в єдину повну страву. Додайте сіль і приправи на смак.

Тепер необхідно відкрити банку з тушонкою і викинути зайвий вміст. Потім викинути таку ж кількість води, щоб отримати смачну і неймовірно апетитну страву. Ці макарони по-флотськи з тушонкою можна подавати гарячими, або застуджувати і використовувати як прекрасну закуску до будь-якого основного страви. Приємного апетиту!

Готуємо страву по-флотськи дотримуючись традиції

Готуємо страву по-флотськи дотримуючись традиції

Якщо вам потрібна смачна, повноцінна та ситна страва, яка вмістить у собі багато корисних речовин, то макарони по-флотськи з тушонкою – відмінний вибір. Для приготування цього страви вам знадобляться такі інгредієнти: макарони, тушонка, цибуля, морква, сіль, приправи за смаком.

Починаємо готувати страву. Спочатку вирушаємо макарони підготовку. Для цього можна використовувати мультиварку, але також можна використовувати звичайний каструлю. Відкриваємо упаковку з макаронними виробами, додайте їх у киплячу воду з сіллю і варимо до готовності.

Тим часом, коли макарони варяться, готуємо соус з тушонки. Для цього треба нарізати цибулю та моркву кубиками, підсмажити на розігрітій сковороді до золотистого кольору. Потім додаємо тушонку, приправи за смаком, трохи солі і готуємо ще декілька хвилин.

Коли макарони вже готові, витягаємо їх з води і додаємо до сковороди з тушонкою. Все добре перемішуємо, щоб кожне макаронне вироби було покрите соусом. Потім викладаємо страву на тарілку, можна прикрасити зеленню або подрібненим мясом.

Макарони по-флотськи з тушонкою готові! Смачного! Ця страва чудово поєднується з картопляним пюре, овочевим салатом або пловом. Подаємо на стіл з виделкою і ножем, щоб кожен гостю міг насолодитися неймовірно вишуканим поєднанням макаронних виробів та смаку тушонки.

Класика кулінарного жанру

Класика кулінарного жанру

Макаронні страви – це дуже популярна і улюблена їжа багатьох людей. Однією з класичних макаронних страв є “Макарони по-флотськи з тушонкою”, які своїм смаком просто відкривають для нас повну гаму неймовірно смачних поєднань.

Для приготування цієї страви вам знадобиться тушонка, цибуля, пюре, морква та інші додаткові інгредієнти за вашим бажанням. Спочатку нашинкуйте цибулю та трохи попершіть її на розігрітій сковорідці з рослинним маслом. Потім додайте нарізану кубиками тушонку і моркву. Паралельно готуйте макарони за інструкцією на упаковці.

Після того, як макарони будуть готові, викладаємо їх у глибоку миску, а свіжу макаронну страву кладемо на них. Додайте трохи солі та інших приправ за вашим смаком. Можна навіть додати трохи зелені – петрушку або кріп. Також можна використовувати мультиварки для приготування цієї страви – це зекономить ваш час та зробить приготування ще простішим.

Макарони по-флотськи з тушонкою – це смачна, проста і дуже популярна страва, яка може стати однією з ваших улюблених. Насолоджуйтеся її смаком і експериментуйте з різними інгредієнтами, щоб створити ще більше видів цієї класичної страви.

Якщо у вас є мультиварка

Якщо у вас є мультиварка

Якщо у вас є мультиварка, ви можете приготувати смачну страву “Макарони по-флотськи з тушонкою”. Ця страва є дуже простою у приготуванні, а мультиварка допоможе вам зекономити час та зусилля.

Спочатку підготуйте усі необхідні продукти: макарони (будь-якого сорту) – 300 г, тушонка – 1 банка, цибуля – 1 шт., морква – 1 шт., сіль, приправи за смаком.

Вмикаємо мультиварку і відкриваємо кришку. Додаємо в неї воду, сіль і вмикаємо режим “Варіння” на 10 хвилин. Поки вода нагрівається, ми можемо підготувати овочі.

Почищаємо цибулю та моркву. Цибулю ріжемо на кубики, а моркву на тонкі пластинки або теремо на тертилці. Заводимо мультиварку в режим “Плов” і пасуємо цибулю та моркву до золотистого кольору.

Потім додаємо до цих овочів тушонку і трохи приправи за смаком. Закриваємо кришку мультиварки і готуємо ще 5 хвилин. Потім додаємо макарони і доливаємо воду, щоб вона покривала макарони повністю.

Знову закриваємо кришку і готуємо страву в режимі “Варіння” ще 10-15 хвилин до повної готовності макаронних виробів. Потім відкриваємо мультиварку і змішуємо вміст виделкою.

Варто зазначити, що це дуже смачна страва, яка підійде як для повсякденного обіду, так і для святкового столу. Додайте до неї трохи зелені та подавайте з пюре або іншими гарнірами за вашим смаком.