У Лозовій провели День поля

Попри усі труднощі воєнного часу сільгоспвиробники Лозівщини продовжують засівати поля, вирощувати та  збирати урожаї.  Сьогодні, 22 серпня,  керівники сільськогосподарських підприємств на базі демонстраційних полів ТОВ «Лозівський агропромтехсервіс» провели День поля.

Фахівці зібралися обговорити проблемні питання та досвід вирощування сільгоспкультур, зокрема соняшника та кукурудзи, застосування добрив, сівообміну.  Учасники Дня поля запевнили, отримали багато прикладної інформації. Вона зараз гостро необхідна, адже працюючи в умовах втрати значної частини площ, потрібно застосовувати максимум майстерності, щоб забезпечити продовольчий фронт. 

  • Не дивлячись на усі труднощі, сільгоспвиробники продовжують працювати на благо наших людей, тримати аграрний фронт й підтримувати економіку держави, – говорить голова Харківського обласного об’єднання сільгоспвиробників Іван Глянь. – Цього року ми багаті на опади і відповідно на хороші урожаї. І це дуже радує.  Є й певні негаразди – погодні умови, які призвели до втрати урожаїв, а також проблеми з реалізацією та цінами.

Своїми успіхами аграрії завдячують захисникам України. Зі свого ж боку, продовжують підтримувати  і допомагати воїнам  наближати Перемогу.

 

 

Джерело: Лозівська міська територіальна громада