У Лозовій відзначили День Державного Прапора України

З нагоди державного свята підняли національний стяг, поклали квіти до пам’ятника Тараса Шевченка та вшанували хвилиною мовчання загиблих захисників України.

У заходах взяли участь керівники Лозівської тергромади та Лозівського району, помічник-консультант народного депутат України Юлії Світличної, нинішні захисники України, правоохоронці, рятувальники, батьки загиблого Героя України Олександра Лавренка.
Церемонія урочистого підняття Державного Прапору України відбулася сьогодні, 23 серпня, біля будівлі виконавчого комітету Лозівської міської ради. Почесне право підняти Прапор надали захиснику України Сергію Морозу.

Синьо-жовтий прапор – символ державності, незламної волі, єдності та відваги українського народу. Із синьо-жовтим стягом українці відстоюють своє право на незалежність та свободу. Захисники і Захисниці як незламний щит боронять від ворожої навали.

Сьогодні український прапор можна побачити в багатьох країнах, на багатьох континентах, в багатьох містах – як символ підтримки України та єднання з її народом. Тому що в усьому світі Прапор України – це символ свободи, символ незламності духу, символ віри в краще і символ перемоги добра над злом.

Джерело: Лозівська міська територіальна громада