Голова Лозівської тергромади привітав 14 річного Бориса Решетняка з перемогою на Чемпіонаті Іспанії з боротьби вільної

Чемпіоном Іспанії у ваговій категорії до 57 кілограм  Борис Решетняк  став у березні 2023 року. Після евакуації разом з родиною до Іспанії, спортсмен не покинув тренування, а навпаки нарощував свій потенціал набутий у Лозівській ДЮСШ «Юність», вихованцем якої  він являється з 2017 року.

Повернувся хлопець в Україну влітку 2023. З вересня зарахований до Харківського фахового коледжу спорту. Свої тренування продовжує на базі Лозівської ДЮСШ «Юність», як і раніше, у тренера Аркадія Іліметова.

Лозівський міський голова Сергій Зеленський привітав Бориса Решетняка та його тренера Аркадія Іліметова  з  визначною перемогою, яка прославила Лозівську громаду в Іспанії.  Побажав нових спортивних досягнень на державному та світовому рівнях. Скорішої Перемоги та повернення до повноцінних тренувань у мирній Україні.

Тренер Аркадій Іліметов розповів, у Чемпіонаті  Іспанії з боротьби вільної  брало участь багато юних  українських спортсменів, які також були змушені покинути Україну через війну. Там хлопці показали свою силу у цьому виді спорту. У фіналі Борис Решетняк боровся зі своїм земляком з України та здобув перемогу.  

Джерело: Лозівська міська територіальна громада