Оснащеність пунктів незламності, підтримка родин загиблих та осіб похилого віку

Дані питання розглянули на засіданні гуманітарного штабу Лозівської міської ради, який пройшов під головуванням заступника міського голови Ашота Керопова, 13 листопада.

У Лозівській громаді облаштовано 30 пунктів незламності,6 з них цілодобові. На випадок критичних проблем з енергетикою та опаленням (відсутності питного водопостачання, водовідведення, електро-, газо- і теплопостачання, мобільного зв’язку) вони використовуються, як місця тимчасового перебування жителів. На засіданні вирішили доукомплектувати Пункти харчовими продуктами довготривалого зберігання, засобами гігієни, водою.

Також на гуманітарному штабі прийняли рішення щодо додаткової підтримки родин загиблих. Для них сформують продуктові набори.

Продовжать роботу щодо видачі гуманітарної допомоги особам похилого віку.

З четверга, 16 листопада, з 9.00 до 15.00 години у ліцеї № 1 почнеться видача пакетів з борошном, олією та макаронними виробами літнім людям віком 77 років.

З понеділка, 20 листопада, знову ж таки з 9.00 до 15.00 у ліцеї № 1, пакети з продуктами харчування зможуть отримати 65 річні мешканці.

Аналогічна видача триватиме й в старостинських округах.

 

 

 

 

 

Джерело: Лозівська міська територіальна громада