У Лозівській філії автодорожного коледжу планують відновлювати корпуси, що постраждали після вибухів

Лозівський міський голова Сергій Зеленський під час зустрічі з Анатолієм Перевозником, директором Харківського автомобільно-дорожнього фахового коледжу та керівницею Лозівської філії Іриною Луценко, обговорили плани щодо відновлення навчальних корпусів та гуртожитку.
Ірина Луценко поінформувала, що внаслідок вибухів пошкоджені 387 вікон та дахи. Нині заклад працює онлайн. Навчає майже 800 студентів.
Також у ході зустрічі розглянули співпрацю з благодійними фондами, які можуть допомогти зі встановленням вікон та облаштуванням укриттів.
Рішенням Ради оборони області на Харківщині можуть відновити офлайн навчання. Лозівська громада планується однією з перших.
Лозівський міський голова відзначив, що наразі в громаді працюють над створенням умов, що дадуть можливість повернути дітей в навчальні класи. Не лише школярів, а й студентів.
Наразі у Лозівська громада реалізує проєкти з облаштування сховищ в навчальних закладах. Сергій Зеленський подякував Харківській обласній військовій адміністрації, депутатам усіх рівнів та партнерам за підтримку даного напрямку роботи. Наголосив, діти повернуться в класи лише за наявності необхідних укриттів, належної безпекової ситуації та згоди батьків.