У Лозовій планують облаштувати простір для місцевого та переміщеного бізнесу

Ініціатива Лозівської міської територіальної громади “SERVICE HUB” – простір для місцевого та переміщеного бізнесу в Лозівській громаді, реалізовуватиметься ПРООН за фінансової допомоги уряду Німеччини та підтримки німецької федеральної компанії GIZ. Загальна вартість реалізації проєкту складає 42 мільйона гривень. Угоду між ПРООН та Лозівською міською радою про реалізацію проєкту «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів» підписано у листопаді 2023 року.

У рамках зазначеного проєкту планують реконструювати покрівлю,  відремонтувати  та оснастити спеціалізованим обладнанням та меблями  приміщення на 4 та 5 поверхах у будинку 21 на  1 мікрорайоні. Тим самим, створивши простір для комплексного надання побутових послуг в одному місці.

Проєкт має на меті облаштувати покращені умови для місцевого бізнесу: підприємців, ветеранів, рідних військовослужбовців та надає можливість створити нові робочі місця для внутрішньо переміщених осіб. Крім того, концентрація побутових послуг в одному місці створить переваги для мешканців громади.

На сесії Лозівської міської ради 29 лютого депутати передбачили співфінансування для виготовлення проєктно-кошторисної документації та реконструкції покрівлі будівлі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *