Голова Лозівської громади подякував причетним до ліквідації наслідків обстрілу об’єкту критичної інфраструктури

Сергій Зеленський відзначив злагоджену роботу служб житлово-комунальної сфери, фахівців управлінь та відділів Лозівської міської ради, Домаської старости. Подякував за допомогу Товариству Червоного Хреста, волонтерам та усім небайдужим мешканцям.  

Загалом постраждали більше 100 приватних будинків, 7 багатоповерхівок та об’єкти критичної інфраструктури. За медичною допомогою ніхто не звертався.

– Усі разом підтримуємо людей, до яких у дім прийшла біда, – сказав Лозівський міський голова. – Допомагаємо прибрати подвір’я та закрити будинки на перший час. Для подальшого відновлення постраждалі подаються на компенсацію. Організували роботу виїзного мобільного ЦНАПу. Люди могли на місці, не виїжджаючи до Центру надання адмінпослуг, написати заяви на відшкодування. Наразі прийняли майже пів сотні звернень.

Окремо подяку висловив громадський організації  «Проліска». Представники гуманітарної місії надали постраждалим 100 будівельних наборів.  Люди отримали листи OSB, тарпаулін, плівку, дошки, будівельну піну, скотч, цвяхи, саморізи… Волонтери пропонували також фізичну допомогу самотнім та літнім мешканцям.

Голова громади доручив Управлінню праці та соціального захисту розглянути можливість надання продуктових наборів соціально незахищеним верствам населення та малозабезпеченим, які проживають у зоні ураження у наслідок обстрілу.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *