У Лозівському Краєзнавчому музеї триває виставка художниці з Близнюківщини Алли Рибалко

Природа та квіти, саме це, надихнуло Аллу Анатоліївну взяти в руки пензля та почати писати картини. Творчістю художниця займається  три роки. Свою першу картину написала на прохання доньки, виконала її на полотні масляними фарбами. Окрім живопису Алла захоплюється поезією, має багато власних віршів.  Пише казки, які ілюструє картинами. Нещодавно випустила збірку «Казки східного вітру».

До Лозівського Краєзнавчого музею на виставку художниця-аматорка привезла з півсотні картин. Крім традиційних є «магніти», мініатюри, зображення на камені.  Загалом у творчому доробку Алли Анатоліївни більше сотні робіт. Багато з них розійшлися серед поціновувачів в Україні. Чимало робіт передано до Італії, Польщі, Сполучених Штатів Америки. Виручені кошти від продажу картин художниця донатить на Збройні сили України.

Чверть століття Алла пропрацювала вчителем молодших класів у Софіївській Першій школі, що на Близнюківщині. Деякий час викладала українську мову та літературу.

Раніше роботи художниця виставляла у сільських бібліотеках Близнюківщини.  Своїми картинками, які наповнені позитивною й світлою  енергетикою,  майстриня намагається нести у світ добро.

  • У наш нелегкий час дуже важливо відчувати радість. Я сподіваюся, що мої картини даватимуть людям сили жити і позитивно їх збагачуватимуть, – відзначила Алла Рибалко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *