У ході робочої поїздки до Лозової голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко вручила обласні відзнаки керівникам громади та району

За вагомий особистий внесок у розвиток Харківщини та піднесення її авторитету, захист та відстоювання на регіональному і державному рівнях інтересів та прав жителів Лозівської міської територіальної громади, високий патріотизм, надання допомоги цивільному населенню та військовим у період дії воєнного стану в країні Знаком пошани Харківської обласної ради «За заслуги перед Харківщиною» відзначено ЗЕЛЕНСЬКОГО СЕРГІЯ ВОЛОДИМИРОВИЧА, Лозівського міського голову, Почесного громадянина Лозівської обʼєднаної територіальної громади, Почесного громадянина Лозівського району.

Заохочувальною відзнакою голови обласної ради «Цінний подарунок – годинник з логотипом “Голова Харківської обласної ради”» нагороджено:

1. За сумлінну працю та високий професіоналізм, відданість своїй справі та визначні заслуги у розбудові Харківської області – організацію сталого функціонування житлово-комунальної галузі Лозівської міської територіальної громади в умовах воєнного стану ПЕТРЕНКА ДЕНИСА МИКОЛАЙОВИЧА, заступника Лозівського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

2. За вагомий особистий внесок в організацію оборони Харківщини, виважені дії, мужність та патріотизм, зразкове виконання службових обовʼязків та з нагоди Дня Незалежності України СУЩЕНКА ВІТАЛІЯ ЮРІЙОВИЧА, Почесного громадянина Лозівської міської територіальної громади, Почесного громадянина Лозівського району, члена виконавчого комітету Лозівської міської ради, командира другого батальйону парашутно-десантного батальйону 25 окремої повітрянодесантної Січеславської бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України (2018-2022 рр.) підполковника, заступника начальника Лозівської районної державної адміністрації Харківської області.

3. За самовіддану та наполегливу працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток галузі освіти Лозівської міської територіальної громади в умовах воєнного стану, активну громадську та волонтерську діяльність НЕЧВОЛУ ВАЛЕНТИНУ ОЛЕКСАНДРІВНУ, директора комунального закладу «Лозівський ліцей Nº 1» Лозівської міської ради Харківської області, депутата Лозівської районної ради Харківської області.

Також подяку Лозівській міській раді передало командування та особовий склад військової частини А7290. Висловили безмежну вдячність за підтримку до допомогу: «Завдяки таким небайдужим людям українське військо постійно відчуває увагу та турботу, що надихає на досягнення у перемозі над ворогом».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *