Лозівська громада уклала угоду з ЮНІСЕФ на постачання обладнання для котелень

Модернізація котелень покращить подачу теплоносія до помешкань лозівчан, в освітні та медичні заклади, а також дасть можливість заощадити на енергоносіях. Загальна вартість втілення проєкту складає 42 мільйона гривень.
Фінансування відбуватиметься максимально прозоро. Постачальників визначатимуть відкрито на майданчиках публічних закупівель.
– Я дякую за тісну співпрацю з громадою у напрямках підтримки сфери комунального господарства, соціальної сфери та напрямку дитинства, відзначив Лозівський міський голова Сергій Зеленський під час зустрічі з координатором Програми ЮНІСЕФ у Лозівській громаді. – Теплопостачальні об’єкти нашої громади неодноразово страждали від ракетних обстрілів. Разом із скрутною економічною ситуацією це ставило під загрозу енергетичну безпеку Лозівщини. Створювало додаткові ризики для надолуження освітніх втрат дітей та їхнього здоров’я. Підтримка партнерів суттєво допоможе подолати ці виклики.
Раніше з ЮНІСЕФ підписали Меморандум про співпрацю на 36 мільйонів гривень для КП «Лозоваводосервіс». За ним триває відновлення мереж водопостачання та водовідведення, загальною протяжністю більше 10 кілометрів.
Продовжується тісна співпраця з громадою у соціальній та освітній сферах. До відкриття готують
Центр життєстійкості. Тривають ремонти трьох санвузлів та трьох укриттів в освітніх закладах. В перспективі є напрацювання щодо проєктів розвитку молоді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *