У приміщенні колишньої залізничної лікарні облаштовують кабінети для сімейних лікарів

Ремонтні роботи виконують коштом Центру первинної медико-санітарної допомоги. Меблями та оргтехнікою робочі кабінети оснастять у рамках співпраці Лозівської громади з чеськими партнерами. В оновлені приміщення переведуть сімейників амбулаторії № 2, що у поліклініці центральної частини міста.
Наразі підрядник виконує роботи із заміни систем тепло та водопостачання й електромереж. Оновлює стіни, стелю, підлогу. Замінює вікна та двері. Загальна вартість робіт складає 12 мільйонів гривень. 
Окрім сімейників, тут розмістять кабінет для щеплення, маніпуляційну, денний стаціонар та адміністрацію Центру первинної медико-санітарної допомоги. 
– Після переїзду амбулаторія №2 стане ближчою до громадського транспорту та зручнішою для мешканців старостинських округів. Для безпеки людей маємо належне укриття, – говорить Лозівський міський голова Сергій Зеленський. – Вимушені поступово залишати попереднє приміщення через його стан та завеликі площі. Замість того, щоб вкладатися в пусті поверхи, інвестуємо в обладнання та якість медичних послуг.
Надалі залучатимемо інвесторів для реконструкції та розміщення реабілітації в будівлі колишньої районної поліклініки. Цей напрямок доповнить сучасна фізіотерапія, що вже облаштована.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *