КП “Теплоенерго” продовжує готуватися до нового опалювального сезону

Комунальне підприємство працює у сталому режимі. Проблемних питань з підготовки систем теплопостачання до опалювального сезону наразі немає.  Про це поінформував директор КП «Теплоенерго» Сергій Малишев на  нараді з керівниками комунальних підприємств сьогодні, 9 серпня. Зазначив, надолужують виконання деяких робіт, що призупиняли на період  знеструмлення підприємства.

– Завдячуючи міському голові Сергію Зеленському та депутатам міської ради, які виділили 3 мільйона гривень на часткову реструктуризацію боргу перед Харківобленерго, усі об’єкти КП «Теплоенерго» заживлені до електромережі. Також відновлено роботу систем оповіщення. Для відшкодування ще 6 мільйонів складено графік з реструктуризації.

Тепловики не можуть вчасно розрахуватися за електроенергію, бо вже кілька років не отримують державної компенсації різниці тарифів. Вона складає 132,8 млн грн, борг за світло – майже 9 млн грн. Ще одна причина – постанова про так зване розщеплення. Дві третини усіх коштів, що надходять на рахунки тепловиків, примусово перераховують газовикам.

90 відсотків систем тепломереж пройшли гідравлічні випробування. За їхніми результатами ремонтні бригади підприємства усувають пориви. З понеділка, 12 серпня, роботи проводитимуть по вулиці Свято-Миколаївській. Виявлено пошкодження системи теплопостачання під проїжджою частиною. Наразі проводять підготовчі роботи, аби ремонт виконати оперативно та тривалий час не створювати проблем з рухом автотранспорту.  

Керівник також поінформував, працівникам КП «Теплоенерго» виплачено заробітну плату за червень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *