Малозабезпеченим родинам Лозівської громади надали паливну деревину

Депутати Лозівської міської ради підтримали ініціативу голови громади Сергія Зеленського й спрямували з міського бюджету один мільйон гривень на закупівлю паливної деревини. Розподілили її між найбільш потребуючими мешканцями.
– Через тендерні процедури ми закупили більш ніж півтисячі кубометрів паливної деревини твердих порід – дубу, ясену та клену, – інформує заступник Лозівського міського голови Олексій Корпан. – По три куба деревини розвезли в 185 домогосподарств старостинських округів. Допомогу з доставкою нам надали соціальні партнери громади та небайдужі мешканці. Звісно, потреба більша, і ми над цим працюємо, додає Олексій Корпан, можливо вдасться залучити, як минулі роки, допомогу від гуманітарних організацій – паливними брикетами. Час до початку опалювального сезону ще є, тому відшукуватимемо можливості.
Окрім того, паливною деревиною забезпечують за рахунок видалення аварійних дерев. З початку року КП «Еко-Сан» видалило 300 кубів деревини. Весь цей обсяг розподілили за заявами мешканців громади, які надходять до Управління праці та соціального захисту населення – по три куба на домогосподарство. Роботи у цьому напрямку продовжуються

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *