Рецепти приготування печінки кролика крок за кроком

Як приготувати печінку кролика покрокові рецепти

Сьогодні хочу розповісти вам про смачну страву, яку можна приготувати з кроликів – це печінка. Печінка вважається субпродуктом, який не кожен полюбляє, втім, вона має багато корисних властивостей і може бути дуже смачною, якщо правильно її приготувати.

Основний секрет рецепта – правильна обробка печінки. Перш за все, необхідно добре вимити печінку, потім зняти плівку з неї. Для цього можна використати нож або просто відірвати її руками. Після цього печінку нарізаємо невеликими кубиками або смужками. Можна залишити печінку на 15-20 хвилин у прохолодному місці, поки ви процідите бульйон або готуватимете інші інгредієнти.

Викладаємо нашу печінку в каструлю і на середньому вогні обжарюємо, потрібно регулярно перевертати і перемішувати печінку, щоб вона рівномірно обсмажилась. Коли печінка здобуває гарну золотисту скоринку, додаємо до неї меленої моркви і меленого естрагону. Через 3-5 хвилин додаємо трохи хмелі-сунелі та перець за смаком. Після цього готуємо печінку ще 3-5 хвилин.

Секрети приготування смачних субпродуктів

Секрети приготування смачних субпродуктів

Не всі домочадці впевнено виражаються про те, що печінка – це смачна страва. Але якщо ви правильно приготуєте, то і вони згодяться поїсти. Сьогодні ми говоритимемо про рецепт страви з кролячої печінки. Цей субпродукт можна готувати багатьма способами, але самим смачним шляхом є тушкування.

Тому викладаємо рецепт такої печінки. Для приготування нам знадобиться: піала води для чого чогось предварительного обрушення, 3-4моркви, 1 кг кролячої печінки, піала молока, сіль, перець і рослинна олія до смаку, естрагону, сіль гірка та ткемаль.

Пройде своїми дорогами і кілька факторів – здоров’я хворого, вік,також саму кролячу печінку. Якщо печінка має свіжість сирця, то там немає шкідливих речовин. Але так як кролячу печінку купують в магазині, ніхто не дає 100% гарантію, тому її потрібно перебрати а то й перерізати на шари і відкинути погані частини.

Відварювання кролячої печінки дозволяє поліпшити смак страви та максимально зберегти корисні речовини. Жовтий та зелений естрагон – це головні інгредієнти. Ні будь-яка печінки розм’якне вживані після відварювання, але крольча печінка так само смачно тушкується, ніби то її змащена хрустким м’ятно листям.

Веселійтесь! Аромат в стані ласувати”примкнути м’ято в страви. Обжарте кроляча печінка в сметані – це стало в своєрідним смаком. Виходить смачна печінка з хмелем-сунелем і против пропорцій ефірних олій. Ароматна печінка – для цих смачних томатів додається для кращого вбирання гострого присмаку та відтінку кропиви.

Печінка кролика має купу корисних властивостей, але після печінки другого типу вона стала популярною не тільки в Україні. Вона дуже підходить тим, хто веде здоровий спосіб життя. Додайте в печінку кролячу смак та олії.Якщо купуєте печінку свіжу, то помітив їе в контейнер. Перевірте її на свіжість-якщо печінка розм’якне на дотик, значить вона якісна та свіжа. Інакше краще її не купувати.

Бажаю вам смачно приготувати страву і приємного апетиту!

Печінка кролика рецепт приготування

Печінка кролика рецепт приготування

Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати смачну печінку кролика. Цей субпродукт є дуже корисним і має прекрасний смак. Він може приємно здивувати вашого кулінарного професіоналізму перед домочадцями або гостями.

Починаємо з чогось простого – ми потрібно приготувати маринад. В піалу змішуємо оливкову олію, лимонний сік, нарізаний шматочками часник, хмелі-сунелі, сіль, перець та трохи естрагону. Це всі інгредієнти, які призначені для приготування неймовірно смачного та ароматного маринаду.

Тепер перевертаємось до приготування самої печінки. Візьміть свіжу кролячу печінку та зрізайте мікром ножицями всі чорні потоїни. Слід обриняти її з таких плівок, які закривають печінку ззовні, щоб в поті готовки вона не пересихала і не ставала пластмасовою.

Після цього приготувану печінку міцно викладаємо в контейнер і заливаємо її маринадом. Таким чином ми даємо їй можливість нашатирюватися смаком, а також додаємо м’якості.

Для приготування печінки кролика потрібно розіткати моркву на тоненькі кружечки і залишити на кілька хвилин в рукаві для запікання. Після цього моркву вмочте в суміш соєвого соусу з маслом, сухим часником, сіллю і перцем. Поставте варитись в нагрітій до 200 градусів печі близько 10 хвилин.

Ярковиражуємо все, чого ми говоримо, можна настояться на олії із трав – естрагона, таргону, маттінга, чабрецю та інших ароматичних травок. Добре з такими розрізникачами добре обыралися кролики.

Приготування

Приготування

Приготувати кролячу печінку – це справа нескладна і смачна. Після виймання печінки з кролячого тулуба, її необхідно добре промити в холодній воді. Почищену печінку ми ріжемо навпіл, видаляємо всі відходи та накрошуємо її навпіліню.

Моркву потрібно зірвати крупнішими шматочками. Для приготування кролячої печінки також знадобиться хмелі-сунелі та естрагон, щоб надати страві насичений смак. Хмелі-сунелі і естрагон рекомендуються додавати не більше половини піалу для кожних 300 г кролячої печінки.

Кролячу печінку і моркву викладаємо у вагончик або будь-який інший контейнер, який можна поставити в казанок. Додаємо до кролячої печінки сіль, приправи і залити кип’яточкою. Все це ми варимо на водяній бані протягом 30-40 хвилин.

Готову печінку можна подавати окремо або використовувати як основу для салату чи гарніру до головної страви. Залежно від ваших смакових уподобань, можна додати свіжою зеленню або цибулею.

Внесемо нотки пікантності – додамо естрагон

undefinedВнесем“>

Можна збагатити смак кролячої печінки, додавши до неї естрагону. Ця ароматна рослина прекрасно поєднується з субпродуктом і надає йому неповторний смак.

Для приготування страви з кролячої печінки з естрагоном, спочатку знадобиться підготувати всі необхідні інгредієнти.

Зелений естрагон можна знайти в супермаркетах або виростити своїми руками на городі або в горщиках на підвіконні. Його потрібно ретельно промити і висушити перед використанням.

Для приготування кролячої печінки з естрагоном треба засмажити її у гарячому контейнері з олією впродовж кількох хвилин з часу до часу помішуючи. Потім можна додати нарізану моркву та притушити все разом протягом ще 5-7 хвилин.

Якщо ви говорите про сьогоднішнє вечерею для домочадців, то тепер знаєте, що таку смачну страву з печінки кролика можна приготувати з пікантним естрагоном. Вона буде смачною, корисною і легкою на Шана Тову!