Міжнародні партнери допомагають Лозівській громаді з підготовкою до опалювального сезону

У рамках співробітництва Лозівської тергромади та агентства США з міжнародного розвитку «USAID», КП «Теплоенерго» отримало 130 метрів залізної труби великого діаметру.  Використають її для заміни аварійних ділянок тепломереж по місту. Найближчим часом підприємство очікує ще на поставку труб меншого діаметру та засувок. Усе це стане в нагоді у підготовці та проходженні опалювального сезону, говорять на підприємстві.

Керівники КП «Теплоенерго» дякують Лозівському міському голові Сергію Зеленському за сприяння в організації співробітництва з міжнародними партнерами. Депутатам Лозівської міської ради за допомогу в підготовці до опалювального сезону.

Наразі КП «Теплоенерго» попри складні фінансові труднощі майже на 85 відсотків підготувалося до нового опалювального сезону.  На підприємстві вчасно не виплачується заробітна плата є борги перед енергетиками та за газорозподільні мережі. Погасити борги тепловики не мають змоги через дію урядової постанови на розщеплення коштів, за якою більшу половини від надходжень, перераховують газовикам. До того ж, підприємство не отримує державної компенсації різниці в тарифах.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *