Професійне свято лозівські освітяни зустріли з новими рекордами та досягненнями

Лозівська освіта унікальна небайдужими, щирими та надзвичайно фаховими людьми. Освітяни підтримують ЗСУ, прославляють свою громаду на державному рівні, шанують ветеранів освітньої галузі та підтримують тих, хто починає свій професійний учительський шлях.
Лозівська освітянська родина приймала вітання з нагоди Дня працівників освіти. На заході ділилися рекордами і досягненнями. Вражаючою подією став рекорд Лозівщини з найтривалішого благодійного онлайн-марафону «Незалежні за долею». Його реалізували на підтримку сил оборони та безпеки України.
І це не єдине, чим дивують лозівські незламні вчителі. Викладач історії Лозівського ліцею №1 Владислав Акименко увійшов до ТОП-10 фіналістів Global Teacher Prize Ukraine. Лозівська громада вболіває за його перемогу та вже зовсім скоро чекає на результати конкурсу.
Освітянська спільнота привітала легендарне подружжя ветеранів педагогічної справи – родину Бутенко Віктора Васильовича та Тетяни Іванівни, які в цьому році відзначають 50 років педагогічної діяльності.
Загалом під час урочистостей відзначили міністерськими, обласними, міськими та районними відзнаками майже пів сотні вчителів. Нагороди також передали від народного депутата Юлії Світличної та Управління освіти, молоді та спорту.
Хвилиною мовчання вшанували тих, хто віддав життя за дітей, боронячи рідну Україну.
Від імені Лозівського міського голови Сергія Зеленського поздоровлення освітянам передали його перший заступник Олександр Жидков та заступник Володимир Барановський. Слова вітання звучали від начальниці Управління освіти, молоді та спорту Вікторії Урванцевої, Лозівської районної військової адміністрації та районної ради. Від імені народного депутата Юлії Світличної учителів привітала помічник-консультант Марина Кожевник.
Громада за підтримки держави та області робить максимум, щоб за першої нагоди повернути дітей за парти. Будує, ремонтує та облаштовує укриття. Лозівський міський голова Сергій Зеленський подякував за сприяння начальнику ХОВА Олегу Синєгубову та Департаменту науки і освіти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *