Лозівську філію Харківського автодорожнього коледжу реорганізують

IMG 4196Лозівський міський голова зустрівся із завідувачем Лозівської філії Харківського державного автомобільно-дорожнього коледжу Іриною Луценко. Керівник розповіла про реорганізацію, що відбувається у навчальному закладі.

Харківський автодорожній коледж змінює підпорядкування – з Міністерства освіти і науки на Департамент науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації. ХДАДК стає обласним комунальним закладом. Реорганізація Харківського коледжу відобразиться на Лозівській філії. Як пояснила Ірина Луценко, окрім назви має змінитися і ситуація з фінансуванням. У філії розраховують на покращення матеріально-технічної бази у наступному році.

Сергій Зеленський розпитав про умови тренувань Лозівської дитячо-юнацької спортивної школи «Олімпія». У філії працює секція з баскетболу. Ірина Луценко наголосила, вихованці ДЮСШ продовжують займатися з посиленням протиепідемічних заходів.

Студентів Лозівської філії ХДАДК перевели на дистанційну форму навчання, однак за потреби вони можуть приходити на особисті консультації до викладачів.

Джерело: Лозівська міська рада