На вихідних у Лозовій відбулися змагання з плавання, гімнастики та міні-футболу

07

27 та 28 березня у дитячо-юнацьких спортивних школах «Юність» та «Олімпія» проходили змагання з міні-футболу, гамнастики та плавання. Лозівські спортсмени здобули ряд перемог.

ПЛАВАННЯ:

27 березня в басейні ДЮСШ “Юність” відбувся чемпіонат міста Лозова з плавання “Кубок майстрів”. Провели його на честь тренерів-ветеранів спорту В.І. Лицмана, С.П. Кисилиці, В. М. Касьяненко. В змаганнях взяли участь команди: ДЮСШ “Юність”, СК “Акварена”, ДЮСШ “Комсомольський”, СДЮСШОР “Спартак”.

Призерами змагань від команди ДЮСШ «Юність» стали:

1 місце: Кернична Настя, Іванюк Володимир, Миронюк Іван;

2 місце: Сальник Влад, Звягінцев Антон;

3 місце: Голубенко Олександра, Скудельова Ліза, Русінова Анастасія, Власов Іван, Кранго Ігнат, Хатеєв Даніїл, Кернична Анастасія, Іванюк Володимир, Муський Денис, Кортяк Валерій, Лук’яненко Єгор.

ФУТ-ЗАЛ:

Федерація футболу міста Лозова провела зимовий кубок з фут-залу ДЮСШ «Юність» у двох лігах. Турнір тривав два місяці. У першій лізі брали участь 6 команд, у другій – 8. У суботу та неділю, 27 й 28 березня проходили півфінали та фінали першої та другої ліг. За їх результатами визначилися переможці. Кубок міста Лозова у першій лізі отримала команда «Рятівник», Лозівського РВ ДСНС у Харківській області, у другій – «Близнюки-1», ця команда вперше брала участь у турнірі.

Кращими гравцями у другій лізі визнані: кращий воротар – Михайло Iванов, кращий захисник – Сергій Алізаде, кращий нападник – Данило Ципін, кращий бомбардир – Олексій Терещенко, кращий гравець – Олександр Зуєв.

Кращі гравці у першій лізі: кращий воротар – Євген Стороженко, кращий захисник – Вадим Якобану, кращий нападник – Дмитро Бугаенко, кращий бомбардир – Максим Сeмiволос, кращий гравець – Антон Бакулін.

ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА:

У чемпіонаті ДЮСШ «Олімпія» по художній гімнастиці взяли участь 80 учасниць. Гостями змагань став лозівський спортивний клуб «Жумчужина». Змагалися спортсменки у двох категоріях. Чемпіонками стали 13 вихованок ДЮСШ «Олімпія»:

Юный гімнаст: Святенко Поліна, Брожко Єсенія, Рожок Єлизавета, Гура Поліна, Єфіменко Аріадна.

III Розряд: Руденко Каріна

II разряд : Нестеренко Єва

І Розряд: Губарєва Вероніка, Новікова Крістіна

КМС: Гавриляста Аріна 2008 р.н., Горняєва Марія 2007 р.н., Нестеренко Вероніка 2006 р.н.

За програмою МС: Загребельна Ірина

Ще 30 дівчат посіли другі та треті місця.

Джерело: Лозівська міська рада