У Лозівській тергромаді вшановують полеглих у роки Другої світової війни

IMG 8688З нагоди  відзначення Дня пам’яті та примирення і 76-ї річниці  Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні сьогодні, 7 травня, керівники тергромади, ветерани, жителі міста та старостинських округів урочисто поклали скорботні квіти до братських могил та пам’ятних знаків. Подякували ветеранам за мужність, силу духу, самопожертву, яку вони виявили в боях за рідну землю та вшанували хвилиною мовчання героїв, які полягли у найкривавішій в історії людства війні.

Скорботні квіти лягли до пам’ятних знаків «Землякам-ополченцям», жертвам фашизму в «Заячій балці», до братських могил по вулиці Дикого, на міському кладовищі та кладовищі по вулиці  Потьомкіна, у смт Панютине, селах Домаха, Надеждівка, Чернігівське, Смирнівка, Катеринівка, Шатівка, Артільне та Єлизаветівка.

Заходи з вшанування пам’яті героїв Другої світової війни продовжаться 8 та 9 травня на братських могилах у старостинських округах.

9 травня 0 9.00 годині керівництво Лозівської тергромади та району, ветерани, нинішні захисники вітчизни покладуть квіти пам’яті на Меморіалі Слави у Лозовій. У зв’язку з карантинними обмеженнями заходи пройдуть з обмеженою кількістю учасників. Пряма трансляція урочистого заходу здійснюватиметься у соціальних мережах.

–>

Джерело: Лозівська міська рада