Депутати виділили кошти на ремонти дахів багатоповерхівок в Орільці

IMG 6779

Сьогодні, 13 травня, на позачерговій сесії Лозівської міської ради виділено 200 тисяч гривень на закупівлю руберойду для здійснення ремонтів м’якої покрівлі. Орільське комунальне підприємство звернулося до міської ради з проханням виділити кошти на ремонти покрівель на 16-ти багатоповерхових будинках, загальною площею майже 10 тисяч квадратних метрів.

Ремонтуватимуть покрівлі виключно на умовах співфінансування: 50% руберойду повинен закупити власник квартири, ще 50 % виділить комунальне підприємство й виконає ремонтні роботи. Виділені кошти, за умови співфінансування з власниками квартир, дадуть змогу відремонтувати близько 7,5 тисяч квадратних метрів покрівлі. Загальна площа покрівель багатоповерхівок в Орільці, яка потребує ремонтів складає майже 20 тисяч квадратних метрів.

  • – У Лозовій станом на 2016 рік ремонтів потребували 500 тисяч квадратних метрів покрівлі, – розповідає Лозівський міський голова Сергій Зеленський. – Кожного місяця до комунальників надходило до 200-т звернень. Для того щоб вийти з ситуації впровадили практику співфінансування, мешканці відгукнулися на таку пропозицію. З 2016 року відремонтовану площу покрівель збільшено з 12 до 24 тисяч квадратних метрів у рік.

–>

Джерело: Лозівська міська рада