Розпочинають прийом документів на директора Лозівського ТМО

IMG 20210517 122413Бажаючі очолити Лозівське територіальне медичне об’єднання можуть подавати документи з 18 травня по 1 червня. Такий період визначила конкурсна комісія. Її перше засідання відбулось 17 травня. Депутати Лозівської міської ради затвердили склад комісії на сесії 13 травня.

Кандидати мають надати заяву та обов’язковий перелік документів у запечатаному конверті. За два тижні, 2 червня, конкурсна комісія їх відкриє, перевірить відповідність кандидатів конкурсним вимогам та допустить або не допустить їх до конкурсу. На відборі 7 червня претенденти презентують свої плани розвитку Лозівського ТМО. Переможця визначатимуть більшістю голосів членів конкурсної комісії.

Вимоги до кандидатів на директора Лозіського ТМО: вони повинні мати вищу освіту за ступенем магістра у галузі знань «Управління та адміністрування» або «Публічне управління та адміністрування» або «Право» або «Соціальні та поведінкові науки» або «Гуманітарні науки» або «Охорона здоров’я» та спеціалізацією «Організація і управління охороною здоров’я» та стаж роботи на керівних посадах не менше 5 років.

Повний перелік документів, котрі необхідно подати на конкурс, оприлюднять на сайті Лозівської міської ради 17 травня.

Посада директора Лозівського ТМО вакантна з 24 квітня. Попередній керівник медоб’єднання Віктор Баранов подав заяву на звільнення. За зверненням трудового колективу, обов’язки директора ТМО тимчасово виконує Іван Жовтий. 

–>

Джерело: Лозівська міська рада