До Дня Конституції та Дня молоді у мерії відбулися урочистості та святковий концерт

07

  • 25 червня у великій залі міської ради зібрали представників підприємств, установ та організацій й молодь громади для привітання та нагородження з державним святом – Днем Конституції України та Днем молоді.
  • Лозівський міський голова Сергій Зеленський привітав усіх присутніх з прийдешніми святами. Побажав миру, добра, злагоди й запевнив, що він разом зі своєю командою продовжить працювати на благо громади, розвивати її й розбудовувати.

Голова громади вручив грамоти Харківської обласної ради Олександру Холодинському – директору дитячо-юнацької спортивної школи «Юність», Дар’ї Авраменко – вчителю  математики  Комунального закладу «Катеринівський ліцей».

За наполегливість у роботі, компетентність і досвід, відданість обраній справі, високу громадянську свідомість та з нагоди державного свята – Дня Конституції України та Дня молоді міський голова нагородив почесними грамотами та оголосив подяки міської ради близько тридцяти жителям громади.

З нагоди 10-річчя створення прийомної сім’ї подружжя Сокрут та Дня Конституції України міський голова оголосив подяку та вручив цінний подарунок батькам – Валентині Іллівні та Василю Володимировичу.

Від імені народного депутата України Юлії Світличної жителів громади привітала помічник-консультант Марина Кожевник та вручила грамоти.

Зі святами усіх присутніх у залі вітали концертною програмою артисти міського Палацу культури.

–>

Джерело: Лозівська міська рада