Лозівський міський голова обговорив з правоохоронцями проблемні питання громади

f9257244 034b 46f6 851e d1acf31be0f5Керівники Лозівської окружної прокуратури та Лозівського районного відділу поліції відзвітували про результати роботи за І півріччя 2021 року. Про статистику злочинів та рівень розкриття правоохоронці розповіли 3 серпня.

У Лозівській громаді за 6 місяців цього року зменшилась кількість кримінальних правопорушень на 5,5%, зазначив Роман Травкін, керівник Лозівської окружної прокуратури

Начальник райвідділу поліції Сергій Мєлєшев розповів, за пів року отримали 6898 заяв. Зареєстрували 805 кримінальних проваджень: 365 закрили, по 309 встановили осіб, які скоїли злочин. Рівень розкриття – 70%, що більше, ніж в середньому в Харківській області на 15%.

Протягом звітного періоду на території Лозівського району сталося 4 вбивства, 2 розбійні напади та 11 крадіжок з квартир – всі вони розкриті.

Сергій Зеленський подякував правоохоронцям за співпрацю у виявленні нецільового використання землі. За результатами спільної роботи в бюджет громади має додатково надійти понад 1 мільйон гривень. Водночас міський голова попросив поліцію звертати більше уваги на несанкціонований продаж тютюнових виробів, на роботу так званих наливайок та на стихійну торгівлю. Очільник громади також наголосив на розслідуванні резонансних підпалів автівок, що сталися торік.

–>

Джерело: Лозівська міська рада