Жіноча консультація переїхала до поліклінічного відділення №1

01

З 2 серпня прийом пацієнток здійснюється у поліклініці, що на 4-му мікрорайоні у будинку 25 (так звана голуба поліклініка). Облаштували кабінети для прийому жінок на першому поверсі. Лозівський міський голова Сергій Зеленський виїхав оглянути умови прийому та дізнатися про потреби відділення.

  • – Це дуже вдале рішення перевести жіночу консультацію у приміщення поліклінічного відділення № 1, – говорить завідувачка Олена Скубак. – Перш за все це зроблено для зручності наших пацієнток. В одному приміщенні вони здають аналізи, проходять ультразвукове дослідження, за потреби відвідують сімейного лікаря та вузьких спеціалістів. Черг великих немає, на ресепшені інформатор скеровує відвідувачів саме до якого лікаря йти.

Олена Скубак дякувала міському голові Сергію Зеленському та керівництву термедоб’єднання за підтримку й допомогу в облаштуванні жіночої консультації на новому місці, спонсорам – за меблі й стільці до одного з кабінетів та сучасні бактерицидні лампи до кабінетів усіх лікарів.

Розповіла керівниця й про потреби. У кабінетах лікарів оновлення потребують меблі та оглядові гінекологічні крісла. Дуже добре було б закупити фетальні монітори, зауважила Олена Скубак, вони дають змогу контролювати життєво важливі фізіологічні параметри плоду в утробі матері.

Подякували лікарі за новий кальпоскоп, який за рахунок коштів міського бюджету закупили до жіночої консультації минулого року. Нове обладнання дає можливість лікарям проводити більш якісний огляд пацієнток.

–>

Джерело: Лозівська міська рада