У Лозівському ковідному стаціонарі оновлюють електромережі

photo 2021 11 03 15 57 42

У Лозівській громаді цьогоріч підтвердили 3627 випадків захворювання COVID-19, що удвічі більше, ніж торік. Показники смертності, порівняно з минулим роком, зросли втричі – 159 проти 48. У зв’язку із зростанням захворюваності та збільшенням кількості кисневих концентраторів, у стаціонарі №2 підвищилось навантаження на електромережі. Наразі їх оновлюють.

За словами заступника міського голови Ашота Керопова, відремонтували систему електропостачання на 3 поверсі ковідного стаціонару – у терапевтичному корпусі. В цих палатах зараз впорядковують сантехніку та забезпечують їх меблями, пояснив директор Лозівського територіального медичного об’єднання Іван Жовтий. Щойно роботи завершать, на 3 поверх переведуть пацієнтів з 2-го, і там теж ремонтуватимуть електрику. Іван Жовтий пояснив, це поточні нагальні роботи, провести капітальні ремонти немає змоги через постійну завантаженість стаціонару.

На випадок аварійних відключень інфекційне та терапевтичне відділення забезпечені сучасними генераторами, що працюють на пальному.

У стаціонарі №2 оновили також систему подачі кисню. Зараз у ковідному лікуються 211 пацієнтів. Нещодавно у медзакладі збільшили кількість ліжок – з 175 до 240.

Станом на 2 листопада вакцинувалися 16 200 мешканців Лозівської громади.

–>

Джерело: Лозівська міська рада