У Лозівській тергромаді триває вакцинальна кампанія

photo 2021 11 15 15 53 10Першою дозою вакцини від COVID-19 щепилися 27% від загальної кількості дорослого населення, другою – 20%. Медики закликають жителів громади активно долучатися до вакцинації, вона ефективно запобігає тяжкому перебігу хвороби й рятує життя.

Для активізації щеплення громадян проти COVID-19 у Лозівській тергромаді розгорнута інформкампанія. Активно ця робота ведеться у засобах масової інформації. Днями на бордах, по місту та у старостинських округах, розміщено соціальну рекламу зі світлинами жителів громади різного віку та різних професій,  які своїм прикладом доводять важливість вакцинації.

Усі бажаючі в Лозовій щеплення можуть отримати у поліклінічних відділеннях № 1, що на 4-му мікрорайоні, та № 2 – у центрі міста, а також у приміщенні Торгівельного центру. В старостинських округах – в Орільській, Краснопавлівській та Перемозькій амбулаторіях. Окрім того, працює три виїзні бригади, які за попередньою домовленістю виїжджають у населені пункти та на підприємства.

За останні вихідні на корона вірусну інфекцію захворіло 162 людини, з життя пішло – 4. З початку року кількість осіб у Лозівські тергрмаді обстежених на COVID-19 складає 9533 осіб, позитивний результат виявлено 4483 осіб, з них 184 – померли.

Наразі у стаціонарному відділенні № 2 на лікуванні знаходиться – 190 хворих, в тому числі з пневмонією – 89 та з підтвердженою коронавірусною хворобою СОVID-19 – 101.

–>

Джерело: Лозівська міська рада