Комунальні підприємств міста готові реагувати на погіршення погодних умов

IMG 5261

Увечері, 14 січня, очікується погіршення погодних умов з посиленням вітру до 25—27 м/с, опади та ожеледь, поінформував директор КП «Еко-Сан» Володимир Селезньов на нараді з керівниками комунальних підприємств громади. За такої погоди є ризик повалення дерев та обриву ліній електропередач, зауважив директор. Чергові бригади готові до реагування на будь-які надзвичайні ситуації. Снігоприбиральна техніка КП «Еко-Сан» виїде на вулиці міста за першої необхідності, двірники – працюватимуть на центральних тротуарах. Готові до роботи на внутрішньо квартальних дорогах та тротуарах обслуговуючі компанії, доповіли керівники.

Також Володимир Селезньов додав, що у ніч з 13 на 14 січня на дорогах міста працювало дві одиниці техніки – обробляли протиожеледною сумішшю центральні дороги у Лозовій, Домасі та Панютиному. Двірники посипали зупинки, пішоходні переходи та тротуари. За ніч використали 65 тонн піщано-сольової суміші.

На нараді порушили питання паркування транспортних засобів на узбіччях доріг, що перешкоджає роботі снігоприбиральної техніки. Найпроблемніші вулиці Благовіщенська та Богданівська, говорить Володимир Селезньов. Трактор може прочистити лише центральну частину дороги.

Заступник міського голови Денис Петренко наголосив на необхідності дотримання усіма підприємствами міста правил благоустрою у зимовий час. Інспекторам УЖКГ вказав на активізацію роз’яснювальної роботи з підприємцями по прибиранню прилеглих територій від снігу та оброблення їх протиожеледною сумішшю. Просив активніше залучати до боротьби з негодою соціальних партнерів.

–>

Джерело: Лозівська міська рада