Розглянули проєкт робіт на шляхопроводі по вулиці Моторного

IMG 6362

Заступник Лозівського міського голови Денис Петренко провів нараду щодо капітального ремонту шляхопроводу по вулиці Моторного та під’їздів до нього. Фахівці Управління житлово-комунального господарства та підрядники обговорили проєктно-кошторисну документацію. Остаточно затвердити її мають на початку березня.

Серед іншого фахівці проаналізували освітлювальні прилади та їхнє підключення. На реалізацію проєктів у січні виділили 40 мільйонів гривень державної субвенції.  

Протягом 2021 року відбулися закупівлі на визначення виконавців робіт. Вони складатимуться з двох частин – капремонту шляхопроводу та прилеглих автодоріг,  у бік колишнього Торгівельного центру і до перехрестя з вулицею Кооперативна.

Сукупна вартість оновлення – 120 мільйонів гривень. На 2022 рік виділяють третину коштів.

Загалом на шляхопроводі замінять дорожнє покриття, з обох сторін розширять та відремонтують пішохідні доріжки, встановлять новий бордюрний камінь, бар’єрне огородження та облаштують сучасне освітлення, з новими опорами. Щодо ремонту під’їзних шляхів,  капітально відремонтують покриття та тротуари, реконструюють 2 світлофорні об’єкти та проведуть роботи з безпеки дорожнього руху.

–>

Джерело: Лозівська міська рада