Приготуємо смажені курячі фрикадельки у смачному томатному соусі

Готуємо курячі фрикадельки в томатному соусі

Курячі фрикадельки в томатному соусі – це ситний та смачний страва, яку можна готувати в мультиварці. Цей рецепт дійсно простий та швидкий у приготуванні, тому ви з легкістю зможете сформувати ці смачні кульки.

Спочатку треба обсмажити м’ясо та цибулину, додати улюблені приправи і зелений букетик. Потім з цього м’ясного фаршу треба зробити кульки – фрикадельки. Грам 20 грамів м’яса – це нормально для однієї фрикадельки. Після цього можна включити мультиварку і починати процес приготування.

Коли мультиварка нагріється, потрібно покласти фрикадельки в томатний соус і варити їх протягом 30 хвилин. Після цього курячі фрикадельки будуть готові до подачі. Можна подавати їх з рисом або іншою гарнірною стравою за вашим смаком.

Це смачна та ситна страва, яка може бути чудовим варіантом для обіду або вечері. Спробуйте приготувати курячі фрикадельки в томатному соусі і ви обов’язково захочете їх готувати ще раз!

М’ясні кульки в сметані

М’ясні кульки в сметані

Дійсно, готувати м’ясні кульки в сметані – це дуже смачно! Цей рецепт – один з моїх улюблених. Для приготування цих кульок треба мати мультиварку або мультипечь.

Спочатку потрібно приготувати сметанний соус. Для цього обсмажуємо на мультиварці кубики м’яса. Після цього додаємо цибулину, яку обсмажуємо разом з м’ясом. Потім додаємо сметану, сіль, перець і готуємо соус до густоти.

Після приготування соусу переходимо до формування кульок. Для цього беремо невелику кількість фаршу і робимо з нього невеликі кульки. Потім кульки обсмажуємо на мультиварці до гарячої сковороди.

Після того, як кульки стануть золотистими з усіх боків, додайте їх в готовий соус і тушкуйте ще 10-15 хвилин. Після приготування м’ясні кульки можна подавати з гарячою рисом або картоплею. Прикрасити страву можна зеленим букетиком.

Готуємо м’ясні кульки в мультиварці

Готуємо м’ясні кульки в мультиварці

Готуючи м’ясні кульки в мультиварці, важливо знати, що на стані приладу залежить тривалість та якість приготування. Тому перед початком готування слід уважно ознайомитись з інструкцією і переконатись, що мультиварка готова до дійсно швидкої обробки і приготування кульок.

Спочатку треба підготувати м’ясну суміш для фрикадельок. Можна взяти улюблені курячі фрикадельки, або замість них використати м’ясо іншої птиці чи м’ясний фарш. До м’яса можна додати цибулину, зеленого лука, солі, перцю та інших улюблених спецій. З такої суміші формуємо невеликі кульки.

Далі включаємо мультиварку. Після прогрівання додаємо у неї трохи рослинної олії і обсмажуємо кульки з усіх боків до золотистого кольору. Потім виносимо їх з мультиварки і ставимо в сторону.

Для соусу можна використати томатний соус або приготувати його самостійно. У мультиварці можна обсмажити цибулину і помідори, а потім додати розтерті помідори або томатний соус. Також можна додати сушені трави, сіль, перець та інші приправи на свій смак. Після цього важливо змішати все і дати соусу трохи покипіти.

Потім до гарячої соусу можна повернути кульки і дати їм приготуватись ще кілька хвилин. М’ясні кульки в мультиварці можна подавати гарячими зі свіжим рисом або будь-якими іншими гарнірами на свій смак. Крім того, їх можна прикрасити зеленим луком або невеликим букетиком свіжих трав.

М’ясні кульки як додаток до першої страви

М’ясні кульки як додаток до першої страви

Дуже багато рецептів нашого народу мають деякі спільні риси. Таким чином, багато улюблених страв готуємо з курячих фрикадельок, які обсмажуємо і потім підливаємо соусом. До цього соусу можна додати цибулину, обсмажену на сковороді. Потім додаємо томатний соус, у який треба додати букетик зеленого. Цей соус гарячої страви можна подавати з рисом або пастою, а можна самостійно.

Перш за все, треба готувати курячі фрикадельки. Для цього м’ясо потрібно пропустити через м’ясорубку, а потім сформувати м’ясні кульки. Щоб це зробити, можна використати ложку або руками. Після цього кульки треба обсмажити на розігрітій сковороді до золотистого стану.

Тим часом, можна почати готувати соус. Для цього цибулю треба нарізати мелкими кубиками і обсмажити на сковороді до золотистого кольору. Потім до цибулі додаємо томатний соус і варимо декілька хвилин. Щоб соус став більш смачним, можна додати різні спеції і трави за вашим смаком.

Після того, як соус і фрикадельки готові, треба їх об’єднати в одну страву. Для цього кульки перекладаємо в глибоку пательню і заливаємо томатним соусом. Далі все треба довести до готовності на маленькому вогні, щоб соус пропитав м’ясні кульки.

М’ясні кульки в томатному соусі готові до подачі. Це чудовий додаток до першої страви, який можна подати з рисом або пастою. Цей смачний обід можна приготувати швидко і просто в мультиварці, яка забезпечить ніжний смак м’яса і насичений аромат соусу. Спасерувати це можна на столі, заливши м’ясні кульки томатним соусом і прикрасивши зеленим букетиком.

М’ясні кульки в духовій шафі

М’ясні кульки в духовій шафі

Готувати курячі фрикадельки в духовій шафі – дійсно швидко та зручно. Для цього потрібно мати певні прилади і продукти. У рецепті курячих фрикадельок в томатному соусі можна використати мультиварку або духовку.

Процес приготування курячих фрикадельок в духовій шафі досить простий. Спочатку треба обсмажити цибулину та додати улюблені приправи. Потім з цього м’яса сформувати кульки. Можна додати до них рис або інші інгредієнти за своїм смаком.

Після цього кульки потрібно спасерувати у попередньо приготовлений соус. Для цього можна змішати томатний соус з додаванням зеленого букетика. В результаті отримаєте чудовий томатний соус, який чудово підійде до курячих фрикадельок.

Потім потрібно поставити кулі на приготовлену в духовій шафі форму та запустити прилад. Через певний час кульки гарячої готові. Станіть до столу та насолоджуйтеся смачними м’ясними кульками у томатному соусі.