Юлія Світлична провела особистий прийом громадян у ХНУРЕ

Під час прийому, який було проведено 10 липня, за допомогою до керівника області звернулися понад 30 співробітників навчального закладу.

Вони порушували питання, пов’язані з розвитком науки та вищої навчальної школи на Харківщині. Також до голови ХОДА зверталися з питаннями про допомогу у вирішенні проблем зі сфер ЖКГ, щодо ремонтів об’єктів інфраструктури та дорожнього комплексу. Велика кількість питань стосувалася соціального захисту та виділення матеріальної допомоги, у тому числі на лікування.

«Було багато питань від науковців, і ми будемо долучатися до вирішення кожного з них. Маємо підтримувати науку в Харківській області і науковців – зокрема. Усі озвучені питання знаходяться на моєму особистому контролі та будуть вирішені якісно і в оптимальні терміни, – підкреслила Юлія Світлична. – Велика кількість питань стосується надання допомоги на оздоровлення та лікування, вирішення соціально-побутових проблем. Сьогодні, завдяки децентралізації, ініційованій Президентом, маємо в обласному бюджеті достатньо коштів, щоб надавати таку допомогу людям. які опинилися у складних життєвих обставинах».

Голова ХОДА запевнила, що й надалі проводитиме виїзні прийоми громадян.

«Будемо продовжувати спілкуватися з людьми безпосередньо там, де вони працюють, навчаються, живуть. Для цього будемо й надалі виїжджати на підприємства та в установи області, – сказала Юлія Світлична. – Реагуємо на кожне питання, яке ставлять громадяни, та вирішуємо конкретні проблеми конкретних людей».

Нагадаємо, 9 липня голова ХОДА провела виїзний прийом громадян у Харківській обласній клінічній лікарні.