Водійка Tesla на смерть збила пішохідку, паркуючись у Коломиї

Внаслідок аварії 38-річна пішохідка загинула на місці, ще один чоловік у лікарні

У Коломиї 45-річна водійка Tesla під час парковки біля магазину, який розташований в підвальному приміщенні не загальмувала, виїхала на тротуар та збила двох пішоходів. Внаслідок ДТП 38-річна жінка загинула на місці, 41-річний чоловік наразі перебуває у лікарні. За даними поліції, на момент аварії водійка Tesla була тверезою. Поліція відкрила кримінальну справу, за смертельну ДТП 45-річній мешканці Коломиї загрожує до восьми років ув’язнення. Пізніше стало відомо, що загиблою в ДТП є місцева волонтерка Юлія Піотровська, другий постраждалий – її чоловік, військовий.

Як повідомила прес-служба поліції Івано-Франківської області, аварія сталася ввечері п’ятниці, 24 лютого, близько 21:30. За попередніми даними, 45-річна мешканка Коломиї за кермом Tesla під час паркування біля магазину, який знаходиться в підвальному приміщенні, вчасно не загальмувала, вчинила наїзд на двох пішоходів, якій йшли по тротуару в сторону автовокзалу, далі автомобіль з’їхав сходами вниз.

«Від отриманих травм 38- річна жінка загинула на місці, а 51-річного чоловіка доставлено до лікувального закладу. Обоє місцеві мешканці. Водійку перевірено на стан сп’яніння. За кермом вона була твереза», – йдеться у повідомленні поліції.

Як пізніше повідомив волонтерський центр «Локомотив», загиблою в ДТП виявилася місцева волонтерка Юлія Піотровська, другий постраждалий – її чоловік, військовий. Наразі він перебуває у реанімації.

Наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter