19-річна дівчина намагалася вивезти ухилянта в авто під ковдрою

Призовник сховався на задньому сидінні Volkswagen

На українсько-угорському кордоні у салоні автомобіля Volkswagen прикордонники виявили ухилянта, який сховався на задньому сидінні авто під ковдрою. Виявилося, що 32-річний військовозобов’язаний намагався таємно виїхати закордон. За кермом автомобіля, в якому виявили ухилянта, перебувала 19-річна українка. Зараз дівчині загрожує до п’яти років ув’язнення.

Як у понеділок, 16 січня, повідомило Західне регіональне управління Державної прикордонної служби, інцидент стався в пункті пропуску «Лужанка». В автомобілі 19-річної водійки прикордонники під ковдрою виявили 32-річного чоловіка, який намагався виїхати закордон, аби уникнути мобілізації. Під час перевірки виявилося, що дівчина везла в Угорщину свого знайомого.

«Правопорушника виявили у пункті пропуску «Лужанка» під час огляду автомобіля Volkswagen, яким кермувала громадянка України. У такий спосіб водійчиня 2003 року народження, намагалася вивезти за кордон свого 32-річного знайомого», – йдеться у повідомленні Держприкордонслужби.

Прикордонники уточнюють, що за спробу незаконного перетину кордону на 32-річного чоловіка склали адмінпротокол, суму штрафу для нього визначить суд. 19-річній водійці Volkswagen загрожує кримінальна відповідальність за ст. 332 ККУ (незаконне переправлення осіб через державний кордон України). Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter