Навчаємося готувати смачні рулети зі згущеним молоком

Вчимося готувати смачні трубочки зі згущеним молоком

Солодкі трубочки зі згущеним молоком – це чудовий варіант для десерту або частування гостей. Їх можна використовувати як самостійний лакомий десерт або додати до кави чи чаю. Ми пропонуємо вам простий і смачний рецепт, щоб ви могли приготувати цей десерт вдома.

Спочатку вам знадобиться тісто для трубочок. Для його приготування збийте яйця з цукром, додайте м’яке масло та просіяне борошно. Постійно мішаючи, влийте потрібну кількість молока, щоб отримати однорідну масу. Також можете додати 1-2 столові ложки какао, якщо хочете, щоб тісто мало шоколадний смак. Потім використовуючи міксер збийте всю масу до однорідності.

Поки тісто готується, ви можете приготувати згущене молоко. Для цього виміряйте потрібну кількість цукру і молока, зваріть цю суміш на маленькому вогні, постійно помішуючи. Якщо бажаєте, можете додати трохи коньяку або бренді, щоб додати особливий смак.

Тепер, коли ваше тісто готове і згущене молоко приготовлене, можна переходити до процесу формування трубочок. Приготуйте спеціальну форму для трубочок, змастіть її маслом. Її можна придбати в магазині або зробити самостійно з листкового тіста. Намажте готову форму маслом з усіх боків, щоб тісто не прилипало. Насипте трохи борошна на робочу поверхню і розкатайте тісто до товщини близько 3-4 мм. Виріжте кожен шматок тіста у вигляді довгої смужки, шириною близько 2-3 см.

Потім намотайте кожну смужку на форму для трубочок, починаючи з нижнього краю і закінчуючи верхнім. Переміщайтеся від одного кінця до іншого, звиваючи тісто на формі. Приблизно через 15-20 хвилин, коли тісто стане пишне і злегка засихає, відділіть трубочку від форми, аккуратно знявши її. Повторюйте цей процес до повної кількості трубочок, які вам потрібні.

Коли всі трубочки готові, можна наповнити їх згущеним молоком. За допомогою кондитерського мішка або просто ложки, наповніть кожну трубочку згущеним молоком. При бажанні, можна також прикрасити кремом або шоколадом зверху. Готові трубочки можна подавати як самостійний десерт або додавати до кави чи чаю.

Це простий і швидкий спосіб приготувати смачні трубочки зі згущеним молоком. Завдяки цьому рецепту, ви зможете порадувати своїх гостей або себе смачним десертом, який готується достатньо швидко і легко. Спробуйте цей рецепт і насолоджуйтесь неповторним смаком!

Рецепт трубочок з листкового тіста зі згущеним молоком на конусах

Рецепт трубочок з листкового тіста зі згущеним молоком на конусах

Для приготування цього смачного десерту нам знадобиться листкове тісто, яке можна виготовити самостійно, або ж застосувати готове з магазину. Тісто треба розкатати до товщини приблизно 3 мм, а потім нарізати на прямокутники шириною 10-12 см.

Обираємо форми для згортання трубочок – це можуть бути металеві циліндричні форми або навіть просто звичайні столові ложки. Заверніть тісто на форми, прикріплюючи краї клаптиків одне до одного, щоб утворити конуси. Печемо тісто у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці протягом 10-15 хвилин, доки вони не стануть золотистими.

Поки тісто підрум’янюється, готуємо начинку. У каструлі на гарячому вогні змішуємо згущене молоко, масло і цукор. Перемішуйте, доки маса не стане однорідною. Тоді витягніть трубочки з духовки і залийте їх гарячою начинкою. Далі вони будуть засмоктувати рідину і набувати пишної форми.

Після цього ви можете прикрасити трубочки, використовуючи шоколад, горішки або фрукти. Пропонуємо збити вершки з молоком за допомогою міксера і додати трохи бренді або коньяку для насиченості смаку. Цей крем буде гарним доповненням до трубочок.

Так само, як і згущене молоко, кількість тіста і начинки можна варіювати в залежності від особистих уподобань. Приготування трубочок з листкового тіста зі згущеним молоком на конусах – це досить простий процес, що вимагає мінімум зусиль, але результат виходить прекрасним. Цей десерт чудово підійде для частування гостей або для сімейного чаювання.

Рецепт листкових трубочок зі згущеним молоком і какао

Рецепт листкових трубочок зі згущеним молоком і какао

Десерт з листковим тістом завжди виглядає дуже гарненько, а особливо якщо використовуються смачні і солодкі інгредієнти, наприклад, згущене молоко і какао. Це чудовий варіант для частування гостей або для самостійного задоволення солодким десертом.

Для приготування таких трубочок нам знадобиться листкове тісто, згущене молоко, какао, масло і шоколад. Спочатку розігрійте духовку до приблизно 200 градусів. Потім розкрийте листкове тісто і наріжте його на смужки приблизно 1 сантиметр шириною.

Далі використовуючи пензлик або ложку, змастіть кожну смужку тіста згущеним молоком з одного боку. Потім скрутіть їх у формі трубочок і покладіть на противень, покритий пергаментом. Такі трубочки потрібно запекти протягом 15-20 хвилин або до золотистого кольору.

Поки трубочки пекуться, можна приготувати крем. В невеликій каструлі розтопіть масло і додайте згущене молоко, какао і шоколад. Плавно перемішайте усі інгредієнти до однорідності. Можна також додати трохи коньяку або бренді для насиченості смаку.

Коли трубочки зі лсткового тіста готові, вийміть їх з духовки і залийте гарячим кремом. Дайте десерту трохи охолонути, щоб крем затвердів. Готові трубочки можна подавати на столі у вигляді гарненького десерту.

Рецепт вафельних трубочок зі згущеним молоком

Рецепт вафельних трубочок зі згущеним молоком

Десерт у вигляді вафельних трубочок зі згущеним молоком – це чудовий варіант для кожного частування. Для його приготування вам знадобиться досить простий набір інгредієнтів. Оскільки цей десерт готується на гарячому, краще приготуйте його, коли у вас є дещо більше часу.

Тож, для приготування вафельних трубочок зі згущеним молоком вам знадобиться наступне:

  • 150 г борошна
  • 2 столові ложки какао
  • 1 яйце
  • 50 г цукру
  • 150 мл молока
  • 50 г масла
  • 1 пакетик ванільного цукру
  • згущене молоко для начинки
  • бренді або коньяк для крему (за бажанням)

Спочатку змішайте борошно і какао. Додайте яйце, цукор, молоко, розтоплене масло та ванільний цукор. Перемішайте усе до однорідності. Якщо вам здається, що тісто занадто рідке, додайте ще трошки борошна.

Згущене молоко можна використовувати вже готове або приготувати його самостійно. Для приготування згущеного молока пропонуємо вилити його у каструлю і додати цукру за смаком. Розігрівайте під невеликим вогнем, постійно помішуючи, поки маса стане густою і набуде карамельного кольору. Зніміть з вогню і дайте остудитися.

Тепер розігрійте вафельницю. Змастіть її маслом. Коли вона нагріється, викладіть на неї ложку тіста та розподіліть його по поверхні. Збийте тісто міксером, щоб утворилася рівномірна пластинка. Закрийте вафельницю і готуйте вафлі до золотистого кольору.

Отриману вафлю скрутіть у трубочку, використовуючи листкові конструкції спеціальної форми для трубочок. Наповніть трубочку згущеним молоком або кремом, додайте бренді або коньяк, якщо бажаєте. Приготуйте бажану кількість трубочок за аналогічною схемою.

Вафельні трубочки зі згущеним молоком готові до подачі. Приблизно 6-8 порцій. Приготуйте цей смачний десерт і порадуйте своїх близьких і гостей!

Як приготувати зі згущеним молоком пряні трубочки

Як приготувати зі згущеним молоком пряні трубочки

Якщо ви хочете смачний десерт, пропонуємо спробувати приготувати трубочки зі згущеним молоком. Для цього вам знадобиться згущене молоко, масло, борошно та інші інгредієнти.

Спочатку приготуйте тісто для трубочок. У миску висипте борошно, розтоплене масло і згущене молоко. Додайте яйце і перемішайте усе до однорідності. Якщо бажаєте, можете додати трохи коньяку або бренді для аромату.

Змішайте усі інгредієнти міксером до утворення однорідної маси. Якщо тісто виявилося досить рідким, додайте ще трохи борошна. І навпаки, якщо тісто занадто густе, влийте трохи молока.

Потім використовуючи мастило або розтоплене масло, змастіть форми для трубочок. Розкатайте тісто на листкове борошно і виріжте з нього прямокутники. Закрутіть кожен прямокутник на форму для утворення трубочки.

Готуйте трубочки в гарячому духовому шафі приблизно 10-15 хвилин, доки вони не стануть золотистого кольору. Потім вийміть їх з форми і дайте трохи охолонути.

Поки трубочки охолоджуються, приготуйте начинку. Збийте вершки з цукром і додайте трохи какао для аромату. Якщо бажаєте, можете додати трохи коньяку або бренді до крему.

Наповніть кожен трубочку кремом і прикрасьте зверху цукровою пудрою або шматочками шоколаду. Смачні трубочки зі згущеним молоком готові до частування!

Варіанти рецептів трубочок зі згущеним молоком можуть включати використання інших начинок, таких як зварене молоко або фруктовий крем. Експериментуйте і знаходьте свій улюблений варіант цього пишного десерту!

Трубочки зі згущеним молоком з шоколадом

Трубочки зі згущеним молоком з шоколадом

Листкове тісто – це основа для багатьох солодких страв. Його можна використовувати для приготування трубочок зі згущеним молоком з шоколадом. Цей десерт готується досить просто, а виглядає дуже ефектно.

Для початку, необхідно приготувати листкові трубочки. Для цього зігрійте духовку до 220 градусів. Розкатайте листкове тісто на поверхні, змащеній олією або маслом. Намотайте тісто на спеціальні форми для трубочок, які розташовані на противні. Відправте противень в нагріту духовку і готуйте трубочки протягом 10-15 хвилин, або до отримання золотисто-рум’яного кольору.

Тим часом, приготуйте масу для трубочок. У каструлю вилийте згущене молоко, додайте шоколад та бренді. Ретельно перемішайте всі інгредієнти і готуйте масу на середньому вогні, постійно помішуючи, до того часу, поки вона не стане однорідною та густою.

Після приготування маси, зніміть трубочки з форм, охолодіть їх. За допомогою невеликої ложки або кондитерського мішка, наповніть трубочки отриманою масою зі згущеним молоком з шоколадом. Приблизно одну третину довжини трубочки залиште без маси, щоб створити ефект “хмаринки”.

Для прикраси десерту можна використовувати топлений шоколад або шоколадний крем. Поставте трубочки на тарілку і прикрасьте їх шоколадним кремом, додайте трохи цукру-пудри, якщо бажаєте. Цей десерт можна подавати з м’ятою або ванільним морозивом, а також з свіжими фруктами.

Трубочки зі згущеним молоком з шоколадом – це смачний і оригінальний десерт, який відмінно підійде для солодкого частування. Замість шоколаду можна використовувати інші начинки, наприклад, крем зі згущеним молоком і кокосовою стружкою або ягідний джем. Пропонуємо спробувати різні варіанти і знайти свій улюблений рецепт.