64-річний водій Volkswagen заснув за кермом і вчинив ДТП із фурою на Закарпатті

25-річний водій вантажівки не постраждав

На Закарпатті внаслідок ДТП із вантажівкою загинула 59-річна жінка, яка була пасажиркою Volkswagen. За попередніми даними, 64-річний водій Volkswagen заснув за кермом, виїхав на зустрічну смугу руху та врізався у вантажівку Volvo. Від удару 59-річна пасажирка легкового авто загнула на місці аварії, водій отримав незначні травми. За кермом фури перебував 25-річний закарпатець, він не постраждав.

Як повідомила прес-служба поліції Закарпаття, аварія сталася у суботу, 14 січня, у Берегівському районі. Правоохоронці попередньо з’ясували, що між селами Кам’янське та Дунковиця 64-річний водій Volkswagen заснув за кермом, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з вантажівкою Volvo.

«Внаслідок ДТП водій легковика, мешканець Виноградова, отримав забій грудної клітки. Його пасажирка, 59 річна жінка, померла на місці аварії. Водій вантажівки Volvo, 25-річний мешканець Хустського району», – йдеться у повідомленні поліції.

У прес-службі уточнюють, що слідчі відкриють кримінальне провадження за 2 ст. 286 ККУ (порушення правил дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілої). Винуватцю ДТП може загрожувати до восьми років позбавлення волі. Правоохоронці призначать низку експертиз для встановлення усіх обставин смертельної аварії.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter