29-річна водійка загинула внаслідок лобової ДТП біля Мукачева

Внаслідок ДТП ще двоє людей отримали травми, вони перебувають у лікарні

Внаслідок лобової ДТП поблизу Мукачева загинула 29-річна водійка Renault Stepway, мешканка Києва. Попередньо встановлено, що жінка виїхала на зустрічну смугу та врізалася у Skoda Octavia. Від удару травмувалися троє людей – водійка Renault, 30-річний водій Skoda та його 28-річний пасажир. Проте згодом 29-річна киянка, водійка Renault, померла у лікарні.

Як повідомила прес-служба поліції Закарпаття, аварія сталася у понеділок, 26 грудня, поблизу села Зняцево під Мукачевом. Поліцейські встановили, що водійка Renault Stepway, 29-річна мешканка Києва, по дорозі до Ужгорода не впоралася з керуванням та виїхала на зустрічну смугу, де зіткнулася зі Skoda Octavia під керуванням 30-річного чоловіка, також в салоні перебував його 28-річний пасажир.

«Усіх учасників ДТП було госпіталізовано до медзакладу. Проте, сьогодні зранку, від отриманих травм 29-річна водійка Renault Stepway померла в лікарні»,йдеться у повідомленні.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ (порушення правил дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілого). Правоохоронці призначили експертизи для встановлення всіх об’єктивних обставин смертельної аварії.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter