Двоє дітей постраждали внаслідок потрійної ДТП у Чернівцях

Один з постраждалих хлопчиків отримав серйозні переломи

Внаслідок потрійної ДТП у Чернівцях постраждали двоє 10-річних дітей. Попередньо встановлено, що 57-річна водійка Land Rover виїхала на зустрічну смугу, зіткнулася з ВАЗ-2121 та Volkswagen. Від удару двоє 10-річних пасажирів Volkswagen отримали травми. Обох хлопчиків доставили до лікарні. Також травми отримала водійка Land Rover.

Як повідомила прес-служба поліції Чернівецької області, аварія сталася у середу, 21 грудня, на вулиці Лукіяновича у Чернівцях. Виклик про аварію поліція отримала о 14:00. Попередньо правоохоронці встановили, що 57-річна водійка Land Rover виїхала на зустрічну смугу руху і зіткнулася ВАЗ-2121 і з Volkswagen, який їхав позаду ВАЗу.

«Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали двоє 10-річних пасажирів Volkswagen. У одного з хлопчиків лікарі діагностували перелом бедра та стегнової кістки, в іншого – забій м’яких тканин голови. Також постраждала і водійка Land Rover – із переломом ребер її госпіталізували до лікарні», – йдеться у повідомленні.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Поліція наразі з’ясовує усі обставини аварії.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter