Позбавлена прав на 10 дітей мешканка Закарпаття залишила у лікарні немовля

Мешканка Закарпаття залишила у обласній дитячій лікарні немовля. Дівчинка перебувала у медзакладі на лікування, проте мама за дитиною так і не прийшла. За даними соцпрацівників, жінка вже позбавлена права на виховання 10 своїх дітей. Наразі служба у справах дітей готує документи для притягнення матері до відповідальності.

Про інцидент у п’ятницю, 16 грудня, повідомила прес-служба Мукачівської міської ради. За інформацію мерії, наразі в обласній дитячій лікарні перебуває двоє залишених немовлят – дівчинка та хлопчик. Обох дітей залишили матері після закінчення лікування. У міській раді додають, що одна із мам уже позбавлена батьківських прав на десятьох своїх дітей.

«Служба у справах дітей Мукачівської міської ради з’ясувала обставини перебування дітей у лікарні, встановлені їх особи та зібрано відомості про їх батьків. Одинокі матері дівчинки та хлопчика є жителями інших територіальних громад Закарпатської області. Одна з них уже позбавлена батьківських прав відносно 10 дітей», – йдеться у повідомленні.

У міськраді не уточнюють більше жодних даних про матерів, проте додають, що наразі мукачівська служба у справах дітей збирає документи для притягнення обох матерів до відповідальності за ухилення від виконання батьківських обов’язків та вирішення подальшої долі дітей.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter